Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
29 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 430
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 07-07-22
Official Site
US$ 430
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08-07-22
FindHotel
US$ 363
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 08-07-22
Expedia.comUS$ 430
Hotels.comUS$ 430
Lol.travelUS$ 602
alle 21 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (7.412)
Beoordelingen filteren
7.412 resultaten
Waardering van reizigers
4.732
1.964
464
177
75
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.732
1.964
464
177
75
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 7.412 beoordelingen
Beoordeeld op 27 januari 2019 via mobiele applicatie

5 fijne dag hier gehad, goed hotel, heerlijk ontbijt (wel wat kostbaar) maar verder prima. Goed bed ../. Prima gratis WiFi. Ook voor het avondeten is prima, aanrader dus op een geweldige locatie, aan de wharf, goed hotel, goed eten, redelijke prijzen

Datum van verblijf: januari 2019
Bedank Maartenb0s
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Keith C, Manager van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 januari 2019
Google-vertaling

Good Morning Maartenb0s

Thank you so much for staying with us here at the Argonaut. The hotel is in the heart of the waterfront and is in the center of all local attractions. The cable car turn is next to the hotel, Ghirardelli Square is a block away, Lombard Street is two blocks away, both the Aquatic Park and Hyde Street Pier is across the street. We hope you will come visit us again when your future travels bring you to San Francisco.

Best Wishes

Keith
Hotel Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2018 via mobiele applicatie

Het is een mooi hotel op een top lokatie, vlakbij Fisherman’s Wharf.
De kamers zijn groot en alles is aanwezig.
De service is goed en het personeel is erg hulpvaardig.
We zouden dit hotel een volgende keer weer boeken.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JacquelinePepels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Keith C, Manager van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 november 2018
Google-vertaling

Hello JacquelinePepels

Thank you so much for staying with us here at the Argonaut we hope to see you come visit us again soon. Have a wonderful day.

All the best,

Keith
Hotel Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 augustus 2018

Al bij aankomst weet je dat het goed zit: valetparking, prachtige lobby, vriendelijke ontvangst, stijlvol. Prettig dus. Valetparking is duur (75 dollar per dag) en ze zetten je auto in een garage waar het 50 dollar kost (1 straat achter het hotel). In die straat zijn meer parkeergarages, dus als je je bagage hebt uitgeladen en naar je kamer hebt laten brengen gewoon zelf gaan parkeren. Maximaal 5 minuten lopen en scheelt zeker bij meerdere dagen veel geld.
Als je het hotel uitkomt heb je links direct de beroemde trams en rechts begint de boulevard met winkeltjes die langs Fishermans Wharf (3 minuten), Pier 39 (15 minuten) en de Alcatrazboot (25 minuten) loopt. Vanaf dit hotel kan je dus echt alle kanten op.
De kamers zijn prima (tikje donker) en voorzien van alle gemakken. Bovendien goed aan de maat, dus ook met 4 personen prima om te verblijven. In het hotel zit een goed restaurant maar ook in de straat voor het hotel zitten veel eettentjes.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
3  Bedank Arjan1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steven M, Director of Guest Services van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 augustus 2018
Google-vertaling

Hallo Arjan1970,

I am thrilled that from beginning to end, your stay was filled with satisfactory experiences and unforgettable memories. It is particularly exciting to hear that our arrival experience on your check-in day and our award-winning Blue Mermaid Restaurant were standout features of your visit. It is always a pleasure to receive wonderful comments from our guests from all around the world, as it lets us know that we are providing our guests with extraordinary experiences. Thank you for your compliments on the large size of our rooms, and I look forward to welcoming you back on your next trip to our city by the bay.

Warmest regards,
Steven Marais
Director of Guest Services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2018

Mooi hotel, goede service sans plus

Correcte ontvangst, vlotte bediening, goede hulp met valiezen, weinig licht in lobby, donkere sfeer
Echter geen commerciële ingesteldheid, verlengen van bestaande hotelkamer was een zeer kostelijke affaire!

ontbijt en diner waren in hetzelfde restaurant, afhankelijk van wie de bediening deed => gewone of goede service! Eén oudere man was zeer goed, de rest gemiddeld

Kamertip: Buitenkant vragen zodat je mooi zicht hebt, want wij zagen op binnenplein en misschien kunnen de ruiten dan wel open
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Peter V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steven M, Director of Guest Services van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Peter V,

Thank you for your recent visit to the Argonaut Hotel. It is amazing to hear that our prime location and amenities within your guestroom enhanced your stay. However, I apologize for some of the inconsistencies in our restaurant. While I am pleased this was properly resolved so it did not take away from your overall experience, your comments have been well documented and forwarded to the appropriate department heads for review. Thank you again, and I hope for another opportunity of welcoming you back on your next San Francisco adventure.

Sincerely,
Steven Marais
Director of Guest Services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2018 via mobiele applicatie

Met recht een 5-sterren hotel in SF op een perfecte locatie. Midden in het gezellige hart. Enorm vriendelijke en gastvrije medewerkers. De kamers zijn erg goed verzorgd. Zeer goed onderhouden en zoals het hoort: “Gewoon echt schoon” Voor een stedentrip is Argonaut echt een aanrader

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank Bob_Vos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steven M, Director of Guest Services van Argonaut Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 augustus 2018
Google-vertaling

Hallo Bob V,

I am thrilled that you found the Argonaut a great value with it's prime location in Fisherman's Wharf. I was particularly excited to hear that you loved our spotless guest rooms and top notch hospitality from our team. Thank you for taking the time to write about your experience. I look forward to welcoming you back should your travels bring you back to San Francisco.

Best regards,
Steven Marais
Director of Guest Services

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken