Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima fietsverhuur”

Blazing Saddles Bike Rentals and Tours
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 36,00*
Vanaf
San Francisco fietsverhuur
Geclassificeerd als nr. 37 van 168 Outdooractiviteiten in San Francisco
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Prijs: Ja
Aanbevolen duur van bezoek: Meer dan 3 uur
Nuttige informatie: Activiteiten voor oudere kinderen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hebben hier fietsen gehuurd voor een dag, om de Golden Gate brug over te fietsen.
Prima fietsverhuur, vriendelijk en kundig personeel, goede fietsen en de uitleg was duidelijk.
Routebeschrijving zit in een kaart voor op de fiets.
Aanrader!

Bedank Marike W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
blazingsaddlesteam, Manager van Blazing Saddles Bike Rentals and Tours, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post a review. We appreciate your feedback!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (3.966)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

13 - 17 van 3.966 beoordelingen

23 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hadden geluk met het weer, maar buiten dat was het onvergetelijk! Zelf onze 7-jarige zoon fietste de heuvels en brug zo op, een enkele keer een paar meter lopend. De uitzichten waren prachtig en de route was duidelijk. De fietsen waren prima, wat beschadigd, maar het was er prima op fietsen. Ze hadden ook voor de kinderen veel maten beschikbaar. Sausalito is een leuke plek om te lunchen. Terug hebben we de ferry genomen. Daar kreeg je al toegangskaarten voor. Goedkopere tickets voor de kinderen kochten we bij de boot en de twee die over waren konden we bij Blazing saddles retourneren. Goed geregeld!

Bedank BarberaV3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
blazingsaddlesteam, Manager van Blazing Saddles Bike Rentals and Tours, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post a review. We appreciate your feedback!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ronduit slecht materiaal en ook nog eens verborgen voorwaarden. Moesten na afloop dubbel betalen. Ik raad het af hier een fiets te huren.

1  Bedank Maxim_de_Bie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
blazingsaddlesteam, Manager van Blazing Saddles Bike Rentals and Tours, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 januari 2018
Google-vertaling

We apologize you were not 100% satisfied with your experience with our company. As you can see from our reviews, the majority of our customers really enjoy this experience as well as our customer service. We're sorry to hear you did not feel this was the case.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier een fiets gehuurd, elektrische en gewone. Alles prima in orde. Je krijgt een duidelijke uitleg en een route. Wij hebben zelf een route samengesteld, over de brug naar Sausalito, terug langs Presidio, Ashbury, painted ladies, fishermen's warf, ong 40 km.

Bedank Else V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
blazingsaddlesteam, Manager van Blazing Saddles Bike Rentals and Tours, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 december 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post a review. We appreciate your feedback!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
30 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gefietst met een fiets van sadle bikes, prima fietsen ,een kaart mee voor de fietsroutes en gaan, zeker een aanrader om in San Francisco te fietsen en zeker over de Golden Gate Bridge!

Bedank leo v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
blazingsaddlesteam, Manager van Blazing Saddles Bike Rentals and Tours, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you for taking the time to post a review. We appreciate your feedback!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Blazing Saddles Bike Rentals and Tours bekeken, bekeken ook

 

In Blazing Saddles Bike Rentals and Tours geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding