Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Domaine FANTASTIQUE SUPERBE & MAGNIFIQUE”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Herenhuis -
6 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 14 gasten
Bambecque, Nord, Hauts-de-France

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Annick C
Wingene, België
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Domaine FANTASTIQUE SUPERBE & MAGNIFIQUE”
Beoordeeld op 6 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019

Wat een fantastisch mooi exclusief privé-domein! Hemel op aarde! Werkelijk alles is voorhanden, het kasteel is wondermooi ingericht, met alle mogelijk denkbare faciliteiten, tot bed-, bad- en keukenlinnen toe! Het domein errond is werkelijk een pareltje, de prachtige paarden houden je graag gezelschap. De tuin is op alles voorzien, jacuzzi en infraroodcabine zijn een extra troef. De gastheer is uitermate vriendelijk, heel gastvrij en behulpzaam. Steeds bereikbaar om te helpen! Wij waren er een weekendje met onze buren, we hebben met z'n allen enorm genoten van dit domein! We komen er zeker terug, Dit is gewoon té mooi om er niet te gaan.

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LUDOVIC S
1 beoordeling
Beoordeeld op 27 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Clemclems
Londen, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 juni 2019 voor een verblijf in mei 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ThomasPru ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 23 mei 2020 voor een verblijf in december 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: december 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Mathieu S
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
deulemont
Rijsel, Frankrijk
Niveau 3 bijdrager
21 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 22 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
morganeg1 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.