Expedia.comUS$ 105
TripadvisorUS$ 105
Skyscanner.com
AlgotelsUS$ 117
Beoordeeld op 3 april 2023

Helaas is de glans van een Hilton hotel af. Vloerbedekking in de gangen en kamer waren verbleekt met hier en daar vlekken. In de kamer stond wel een staande leeslamp met tafeltje maar geen fauteuil. Bed was goed en schoon. Ontbijt was goed, alleen eten aan witte formica tafels zonder enige luxe of versiering kan voor een prijs van € 185,00 per nacht niet. Dan mag je zeker meer luxe verwachten. Tevens is de prijs van € 50.00 per verblijf voor een meegenomen huisdier aan de prijzige kant. Alles bij elkaar heeft ertoe geleid dat wij zeker niet meer voor een Hilton hotel zullen kiezen. Je betaald alleen nog voor de naam maar niet voor de aangeboden luxe.

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 7 januari 2023

Onze Ervaring was erg prettig. Er werken ontzettend vriendelijke mensen die echt de tijd voor je nemen. Restaurant is ook de moeite waard om te dineren. De serveerster Ma(a)yke was een erg behulpzaam en vriendelijke vrouw.
Bij het uitchecken dacht de meneer ook goed mee over parkeren in Utrecht en dacht met ons mee over de kaartjes van Corpus.
Hotelkamer was mooi ruim voor 4 personen en schoon!
Enige (kleine) tip zou zijn een topper op de slaapbank. Zou het net is comfortabeler maken.

Zeker een aanrader om heen te gaan.

Datum van verblijf: januari 2023
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
Beoordeeld op 15 december 2022

Hotel is prima, schone kamers en stil! Service kan gewoon beter ik wist niet wanneer ik engels of Nederlands kon praten. Echt een groot minpunt in deze tijd is het opladen van de elektrische auto daar is geen faciliteit voor. De twee laadpalen voor het hotel waren buiten gebruik.

Het eten is prima en wordt op een hele goede manier op smaak gebracht. Het ontbijt is ruim, vers en van erg goede kwaliteit. Kortom prima hotel vlakbij de uitvalswegen. Jammer dat er in de omgeving veel gebouwd wordt, dat doet de uitstraling niet goed, echter over een paar jaar helemaal goed!

Tot een volgende keer!

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 2 oktober 2022

Een hotel op een prima locatie in en nabij Leiden. Busvervoer met meerdere lijnen in de nabijheid., alleen even kijken naar de juiste bushalte. Vriendelijk personeel. Ofwel een plaats om terug te keren.

Datum van verblijf: september 2022
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
Beoordeeld op 16 september 2022 via mobiele applicatie

Prima zakenhotel. Omgeving nogal rommelig, direct naast snelweg, dus ramen dicht. Prima restaurant en goed ontbijt, nogal prijzig (dus matige prijs/kwaliteit verhouding) Goede kamer met prima sanitair, ruime parkeerplaats, direct naast congrescentrum corpus

Datum van verblijf: september 2022
Reistype: Reisde alleen