Hilton Garden Inn
Priceline
Travelocity
Destinia.comUS$ 118
Beoordeeld op 28 januari 2021

Het allerbelangrijkste van een hotel: prima bedden! De kamer was best ruim en weinig last van geluid. De badkamer was wat aan de krappe kant. Alles schoon en zag er goed uit. De bediening was erg aardig, goed en vlot. Ontbijt lekker en uitgebreid. Ligging is niet heel mooi. Jammer dat er 7 euro voor parkeren werd gerekend(volgens Booking.com was parkeren gratis). Verder allemaal prima voor in Covid-19 tijd.

Datum van verblijf: januari 2021
Beoordeeld op 20 augustus 2020

Wij verbleven hier om naar de strand te gaan en te genieten van Leiden.
De kamer was ruim, schoon en met alle voorzieningen. De medewerkers waren aardig en attent. Je kunt je auto parkeren in de parkeergarage en krijgt een kaartje mee om uit te rijden. Verder was het ontbijt lekker en gevarieerd. Al in al rustig en prima hotel.

Datum van verblijf: augustus 2020
Beoordeeld op 2 augustus 2020

Mijn ouders verblijven regelmatig in het Hilton Garden Inn. De kwaliteit van het hotel laat nogal eens te wensen over. Voor het begrip Hilton en de verwachting, voldoet het hotel totaal niet. De hotelkamers van Van der Valk zijn duizendmaal beter en ruimer.
Opnieuw hebben mijn ouders een slechte ervaring met de service en schoonmaak van de kamer. De kamer is namelijk tijdens het verblijf niet schoongemaakt. Bovendien is er ook een hogere prijs in rekening gebracht dat op de website werd aangeboden. Bij opmerkingen hierover wordt gedaan of hun neus bloed. Kortom van Hilton heb je andere verwachtingen. Helaas een luchtbel gebleken.

Kamertip: Zoek een ander hotel voor deze prijs.
Datum van verblijf: juli 2020
Beoordeeld op 16 maart 2020

Het is jammer dat dit het ook in Nederland verregaande gevolgen heeft gekregen. Dat heeft ook impact gehad op ons verblijf. Het personeel was en bleef vriendelijk en behulpzaam. Complimenten hiervoor.

Datum van verblijf: maart 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn
Beoordeeld op 27 januari 2020

Fijn hotel. Vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Inchecken verliep vlot en konden al vroeg de kamer in. Kamer netjes en ruim. Ontbijt was goed verzorgd. Dichtbij centrum. Bushalte op loopafstand. Prima te bereiken.

Datum van verblijf: januari 2020
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Garden Inn