Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch”
Beoordeling van Zalmhuis

Zalmhuis
Reserveer een tafel
2
zo 29-11
20:00
Geclassificeerd als nr. 5 van 47 Restaurants in Capelle aan den IJssel
Prijsklasse: US$ 12 - US$ 66
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
30 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, personeel super vriendelijk. Ruimte genoeg om de 1,5 meter maatregel te handhaven. Mooie locatie.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Marja B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (375)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

9 - 13 van 375 beoordelingen

26 september 2020 beoordeeld

- Bediening kan geen drukte aan. Dieetwensen doorgegeven en helaas ging dit mis. Het eten werd aan tafel gebracht en niemand vertelde ons wat we kregen. We hadden een high tea. Het eten was wel OK, maar van zo een prachtig restaurant hadden wij meer kwaliteit verwacht.
- Te druk, waardoor wij te dicht op elkaar zaten. Corona maatregelen? Geen sprake van!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Simdebi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Leek ons een goed idee met vrienden hier hun 59-jarig en ons 50-jarig huwelijksfeest te vieren. Geslaagde lunch, entourage en ambiance één feest. Fijne bediening, het eten? ach, het was feest. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank anateamcom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 september 2020 beoordeeld

Het eten was echt lekker. Zag er ook mooi uit. Door de drukte moesten we wel even wachten voordat de lunch werd geserveerd. Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 559fredv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2020 beoordeeld

Mooie locatie, en fijn terras. Was er met familie voor lunch. Personeel vriendelijk, maar niet bij de les. Half uur gewacht voordat drankjes op tafel kwamen! Lunch was goed, maar verdient meer aandacht voor details. B.v. mini broodje kroket, maar geen mosterd erbij. Staat ook niet op tafel.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Leo K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Zalmhuis bekeken, bekeken ook

 
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
 

In Zalmhuis geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.