Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
John t
Hoersholm, Denemarken

Fijn hotel met gratis parkering met mogelijkheid voor el- laden autos

Beoordeling van NH Capelle
4,0 van 5 bollen7 aug 2023 beoordeeld
Dit hotel ligt niet lang van Rotterdam centrum en heeft een gezellige bar en restaurant. De kamers zijn alle vrij groot met een kleine koelkast dog zonder drinks. Het personeel is vriendelijk en de kamer worden elke dag schoongemaakt. Het enigste negatieve is dat de WiFi niet altijd werkt en bij meerdere dagen verblijf, elke dag op nieuw moet worden ingelogt.
Datum van verblijf: augustus 2023
Reistype: Bezocht met een partner
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenKamers
5,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Verena Krafft, Guest Services / Front Office van NH Capelle, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 11 aug 2023
Beste johnograndi,
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een review op deze site te plaatsen.
We verheugen ons te lezen dat u van uw verblijf bij NH Capelle heeft genoten. Uw opmerking over de WiFi nemen we graag mee in onze volgende bespreking, dankuwel voor deze verbeterpunt.
Hopelijk zien we u nog een keer bij nH Capelle.
Vriendelijke groeten,
Verena
Front Office Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
    1.8 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Campanile Rotterdam Oost
    € 77
    • Campanile
      € 74
    • Expedia.com
      € 82
    • Hotels.com
      € 82
    1.8 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    Guest room
    € 111
    • Novotel
      € 111
    • ZenHotels.com
      € 97
    • Expedia.com
      € 111
    5.3 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Restaurant
    Hotel Entrance
    € 85
    Geen aanbetaling vereist
    • Expedia.com
      € 83
    • Agoda.com
      € 82
    • Hotels.com
      € 84
    2.3 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Gratis parkeren
    € 73
    • Hotels.com
      € 80
    • Agoda.com
      € 63
    • Expedia.com
      € 80
    5.7 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Restaurant
    € 194
    • Expedia.com
      € 193
    • Hotels.com
      € 193
    • Agoda.com
      € 194
    5.3 km van NH Capelle
    Gratis parkeren
    Zwembad
    The Slaak Loft
    € 131
    • Vio.com
      € 132
    • Algotels
      € 132
    • Agoda.com
      € 131
    5.8 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Restaurant
    € 109
    Geen aanbetaling vereist
    • Priceline
      € 109
    • Agoda.com
      € 109
    9.5 km van NH Capelle
    Located on the waterfront - Boutique hotel Pincoffs Rotterdam, The Netherlands
    € 230
    € 142
    • Hotels.com
      € 158
    • Expedia.com
      € 158
    • Priceline
      € 230
    6.9 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    € 105
    • Expedia.com
      € 108
    • Agoda.com
      € 96
    • Hotels.com
      € 98
    6.3 km van NH Capelle
    Gratis wifi
    Bar/lounge
    Meer hotels in Capelle aan den IJssel bekijken
    Beoordelingen (796)
    Beoordelingen filteren
    796 resultaten
    Waardering van reizigers
    215
    356
    141
    46
    38
    Type reiziger
    Tijd van het jaar
    TaalAlle talen
    Meer talen
    Waardering van reizigers
    215
    356
    141
    46
    38
    Bekijk wat reizigers erover zeggen:
    Geselecteerde filters
    Filteren
    Lijst wordt bijgewerkt...
    13 - 18 van 796 beoordelingen
    Beoordeeld op 14 juli 2023

    Een erg hard bed. Hele oude badkamer.
    Service aan bar is slecht, vaak 5 minuten wachten tot iemand van achter naar de bar komt. Uit checkservice zei meneer : ‘welke kamer had u?’ Vervolgens zegt meneer ‘dank je wel voor je kamernummer, tot zien’. Niet dat extra stukje service/ interesse hoe je verblijf was, en/of stukje tips & tops. Geen bedankje dat je daar overnacht hebt.

    Datum van verblijf: juli 2023
    Reistype: Reisde voor zaken
    Bedank luke h
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Verena Krafft, Guest Services / Front Office van NH Capelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 juli 2023

    Beste LukehK,
    Dankuwel voor het nemen van de Tijd om uw review over uw ervaring bij NH Capelle op deze site te delen.
    Ik betreur dat we tijdens uw verblijf niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Terwijl wij slechts een kleine invloed hebben op de upgrade van het interieur van ons hotel, zouden we zeker in staat moeten zijn om de service te leveren die u gewend bent van een NH hotel. Mijn excuses voor het ongemak.
    Ondanks het feit dat we de ervaring die u tijdens dit verblijf heeft gehad niet kunnen veranderen, hopen we dat u in de toekomst weer bij ons wilt blijven. We laten u graag de acties en stappen zien die zijn genomen om onze kwaliteit en service te verbeteren!
    Vriendelijke groeten,
    Verena Krafft
    Front Office Manager

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 11 juli 2023

    Zakelijke overnachting. Het hotel ligt dicht bij de snelweg. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. De kamer was ruim en net met goede werkplek en goede wifi ontvangst. Het bed was goed en het ontbijt was prima.

    Datum van verblijf: juni 2023
    • Reistype: Reisde voor zaken
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
    Bedank Fons583
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Verena Krafft, Guest Services / Front Office van NH Capelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 juli 2023

    Beste Fons,
    Allereerst bedankt voor uw geweldige review over uw verblijf bij NH Capelle!
    Het team en ik zijn verheugd om te lezen dat wij als medewerkers u de buitengewone service hebben kunnen tonen waar we naar streven om onze gasten te bieden! Ik heb uw complimenten gedeeld met het team.
    Ik wil u ook bedanken voor de hoge waardering die u ons heeft gegeven.
    Het zou een eer zijn u weer te mogen verwelkomen!
    Met vriendelijke groet,
    Verena Krafft
    Front Office manager

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 19 juni 2023

    Goede vriendelijke ontvangst van de receptie ondanks dat we laat aankwamen .
    Gratis parking op gesloten parkeerterrein, .
    Kamer is koel door goed werkende airco en uitermate schoon en netjes , bedden prima , en volgende ochtend heerlijk uitgebreid ontbijt

    Datum van verblijf: juni 2023
    • Reistype: Reisde met familie
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Service
    Bedank toine1956
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Verena Krafft, Guest Services / Front Office van NH Capelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2023

    Beste toine1956,
    Hartelijk dank voor het schrijven van zo een positieve review over uw verblijf bij NH Capelle.
    Het is zeker duidelijk dat u heeft genoten van uw verblijf en we zijn dankbaar dat we deel hebben uitgemaakt van die ervaring. Uw hoge waardering is een van de grootste complimenten die we kunnen ontvangen!
    Uw complimenten worden gedeeld met het hele team!
    We kijken ernaar uit u weer in het hotel te verwelkomen.
    Met vriendelijke groet,
    Verena Krafft

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 14 juni 2023

    Voor mijn werk overnacht ik 1 keer per maand met plezier in dit hotel . De rust en kwaliteit is perfect,personeelsleden super behulpzaam en in de ochtend genieten van een zeer royaal ontbijt. Een aanbeveling!

    Datum van verblijf: april 2023
    • Reistype: Reisde voor zaken
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
    Bedank 15Wouter
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Verena Krafft, Guest Services / Front Office van NH Capelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juni 2023

    Beste 15Wouter,
    Wat een mooie review! Ik wil u bedanken dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen op deze website.
    Wij zijn heel blij om te horen dat u heeft genoten van uw verblijf bij het NH Capelle.
    Bedankt voor uw vriendelijke woorden en namens het hele team wil ik zeggen dat wij er naar uit kijken om u weer te verwelkomen bij het NH Capelle.
    Vriendelijke groeten,
    Verena Krafft

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Beoordeeld op 18 april 2023

    Kamer was gedateerd, harde bedden, oude badkamer.In de douche kon ik net aan staan.
    Het ontbijt was erg proper. Van de scrambled eggs had ik meer verwacht. Bij het diner was de kaart erg beperkt en simpel.

    Datum van verblijf: april 2023
    • Reistype: Reisde met een partner
      • Prijs/kwaliteit
      • Locatie
      • Slaapkwaliteit
      • Kamers
      • Hygiëne
      • Service
    Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
    Bedank ramonvankessel11
    Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
    Verena Krafft, Guest Services / Front Office van NH Capelle, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 april 2023

    Beste ramonvnkessel,
    Allereerst bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om deze review te schrijven. De feedback en indrukken van onze gasten zijn erg belangrijk voor ons omdat we het zien als een middel om onze services elke dag te verbeteren.
    Ondanks dat we de negatieve indruk die het verblijf bij u heeft achtergelaten niet kunnen veranderen, hopen we in de toekomst in aanmerking te komen voor een volgend verblijf bij NH Capelle. Wij zorgen persoonlijk voor uw reservering en voeren eventuele aanvullende regelingen voor uw verblijf uit.
    Vriendelijke groeten,
    Verena Krafft
    Front Office Manager

    Rapporteer reactie als ongepast
    Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
    Meer beoordelingen bekijken