Wat storend is, is dat gasten op geen enkele wijze uitgenodigd worden om in de lobby een mondkapje te dragen. Bij de bakker mag ik (terecht) niet zonder mondkapje naar binnen, bij Fletcher dus wel. Wat ook opvalt, is dat bij het serveren van het diner, het personeel er voor kiest het mondkapje onder de kin te proppen. Uitermate vervelend. Wat overigens ook opvalt en van een totaal andere orde, is dat gezellig en intiem met je partner eten niet echt gaat lukken. De staf draait popmuziek en dan ook nog veel te hard. Je ziet het wel meer, muziek t.b.v. het personeel i.p.v. de gasten. De niet gedecoreerde kale kamer (standaard met balkon) was uitermate schoon. Van belang om te weten is wel dat er gedurende de nacht er geen sprake is van luchtcirculatie - zeker met de gordijnen dicht.
Het eten was verder prima. Uitstekende kipsateh en een geweldige snert. De goulashsoep (die volgens het menu 'gevuld' moest zijn) was een waterige niet gevulde en vleesloze bende. Niet doen dus.
Het ontbijt is om praktische reden geen buffet maar een optie 1, 2 of 3 variant. Niets mis mee en heel begrijpelijk. Prima koffie uit de automaat.
Misschien gaan wij nog een keer terug.Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren