Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 80
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Priceline
US$ 80
Aanbieding bekijken
Trip.com
US$ 77
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 80
Hotels.comUS$ 80
eDreamsUS$ 80
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (135)
Beoordelingen filteren
135 resultaten
Waardering van reizigers
39
50
27
10
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
39
50
27
10
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 135 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2020

prima voor 1 nachtje,
ontbijt was klaar gemaakt (geen buffet) zonder ons daarvoor in te lichten of te vragen wat onze wens was.
kussen veel te zacht , geen extra kussens op de kamer.
personeel was aardig.

Datum van verblijf: juli 2020
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank HanB58
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juni 2020

Dit Bastion Hotel hebben na onze Toer door Zeeland genomen op weg terug naar huis. Goed hotel uitstekend ontbijt buffet alles erop en eraan, ruime parkeerplaatsen kamers schoon en van alle gemakken voorzien. zeker een aanrader.

Datum van verblijf: juni 2020
Bedank Henk B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2020

Hotel is zeer aangenaam dit mede door de gastdames Margit en Anne Soof zij zorgen voor een aangenaam verblijf. Het eten is prima en ik zou iedereen dit hotel aanraden. De kamers zijn schoon en voldoende handdoeken aanwezig.

Datum van verblijf: januari 2020
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank arnoudw2020
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 oktober 2019

Er liepen 2 medewerkers die geen eitje konden bakken . Na 45 min ben ik naar de receptie gegaan en deze vriendelijke vrouw is toen eieren gaan bakken. Ik heb zelf ook een bedrijf maar zulk ongeinteresseerd personeel heb ik nog nooit gezien.Iedereen moet het leren ,maar neem geen bestelling op ,terwijl je het niet kan . En dan vervolgens met een smoes komen van het was te druk. Heel het ontbijt was slecht.Dit ben ik niet gewend van dit hotel. Heb er voortaan ook twijfels bij om terug te gaan naar dit hotel. We slapen hier vaker omdat er familie in de buurt woont en we dan niet terug hoeven te rijden .Maar zoals het gisteren was ,rij ik maar voortaan naar huis . M.v.g. Andre

Kamertip: Iets hogere bedden. Je ligt laag aan de grond
Datum van verblijf: oktober 2019
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank armetselwerken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2019

Prima verblijf gehad. Moest voor een evenement in Roosendaal zijn en dit hotel was een prima uitvalsbasis. Zeker een aanrader om hier te verblijven. Eten in het restaurant is ook goed tevens als het ontbijt.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Paula v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken
<