Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Oss
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“heerljk”
Beoordeling van Amici d'Italia

Amici d'Italia
Geclassificeerd als nr. 1 van 70 Restaurants in Oss
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 28 - US$ 28
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Huiskamer restaurant met Italiaanse keuken. Er wordt in het restaurant gekookt, alles vers, zonder toevoegingen. Wekelijks wisseld menu
14 september 2019 beoordeeld

onverwachts binnengelopen en erg gastvrij ontvangen, heerlijk gegeten, we komen zeker terug. mooi gedekte tafels, open keuken, klein intiem restaurant. Top!!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jolandav31
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (171)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 171 beoordelingen

5 september 2019 beoordeeld

Leuk concept en voelt je echt in italiaanse sferen door de opzet van de menukaart.
En niet te vergeten heerlijk eten !!
Bij mooi weer kun je lekker buiten zitten in de knusse stadstuin

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Tessa7065
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Alleen al die antipasta doet je weer in Italiaanse sfeer komen! Alles is echt heerlijk klaar gemaakt en vol van smaak. Vlotte service, nette prijzen en mooie porties. Je gaat zeker niet met honger naar buiten. Ga zeker nog eens terug!!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank 259add
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Top klasse restaurant met een lekkere Italiaanse invloed. Leuk om de kokkin zelf eigenaar te zien koken in de open keuken.

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Joan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg lekkere Italiaanse keuken tegen een redelijke prijs. Vlotte bediening. Beperkte maar treffelijke wijnkeuze.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank B0013535
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Amici d'Italia bekeken, bekeken ook

 

In Amici d'Italia geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding