TripadvisorUS$ 103
Trip.com
Beoordeeld op 14 april 2023 via mobiele applicatie

Afgelopen Paasweekend daar gelogeerd. Erg gezellig hotel. Heel vriendelijk en behulpzaam. Een erg kindvriendelijk hotel ook. Op zondag konden de kinderen eieren zoeken op het terrein. Ook lekker gegeten. Ontbijtbuffet goed. Diner ala carte ook lekker.

Datum van verblijf: april 2023
Wouter Wagelaar, General Manager van Bilderberg Hotel 't Speulderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 april 2023

Geachte gast,

Bedankt voor je lovende beoordeling over ons hotel! We zijn blij dat je hebt genoten van je verblijf en we hopen je heel snel weer te zien.

Beoordeeld op 11 april 2023

Het Speuldersbos is mooi gelegen aan de rand van het bos. Vanuit het hotel kun je mooie wandelingen maken.
De "DeLuxe" kamer is netjes en schoon, maar niets speciaals wat de term "luxe" dekt, behalve wellicht de gratis te gebruiken badjassen. Deze kwamen goed van pas om naar het zwembad en de sauna (alleen met badkleding te gebruiken!) te wandelen.

De grote teleurstelling van ons lange weekend op de Veluwe was het beroemde Bilderberg ontbijt op de tweede ochtend. Al ruim voor 10 uur 's zondagochtend was een groot deel van het assortiment niet meer te verkrijgen en werd ook niet meer aangevuld. Voorbeelden meeste soorten broodjes, croissants en brood op, rest langzaam aangevuld, meeste soorten hartig beleg op, alle ei varianten op (werd na lang wachten aangevuld), grote assortiment zoete hapjes niets meer van over, fruitsalade en enkele yogurtvarianten op). Een blamage, zeker als ze prat gaat op het "beroemde Bilderberg ontbijt". Het personeel kon het niet helpen, zei men. Bij de receptie werd er niet echt gereageerd op onze klacht hierover.

Kamertip: Men brengt een onduidelijke "service charge" van € 3,40 in rekening per persoon per nacht, bovenop de verplichte verblijfsbelasting.
Datum van verblijf: maart 2023
Wouter Wagelaar, General Manager van Bilderberg Hotel 't Speulderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 april 2023

Geachte gast,

Hartelijk dank voor uw beoordeling over ons hotel!

Wat jammer om te horen dat het ontbijt op de tweede ochtend niet goed aangevuld werd. Wij zullen dit intern bespreken.

Beoordeeld op 9 april 2023 via mobiele applicatie

Zelf werkend bij het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam wilden wij uitwijken naar de Veluwe. We werden vriendelijk ontvangen door de receptie, mag iets enthousiaster/geïnteresseerder. Een praatje had de check-in gezelliger gemaakt. Maar niks te klagen!

De kamer was echt heel mooi! Ook de badkamer zag er keurig uit. Na de winter wel wat schimmel op de ramen aan de buitenkant, maar dit is een klein detail en leuk om voor de zomer weer klaar te maken, zo zijn de stoelen buiten ook wat groen (mos)

In het salontafeltje zat een spinnenweb, dit heb je snel in de natuur maar een klein puntje om mee te nemen met de plumeau. Maar opnieuw! Echt niks om over te klagen.

We hebben heerlijk geborreld in de middag en waren rijkelijk voorzien van kaastengels bij ons biertje.

De wandeling met de boswachter was echt een toevoeging aan ons verblijf. We hebben veel geleerd en dit was een vriendelijke meneer!

‘S avonds nog even gezwommen (temperatuur van het water was voor mij iets te koud, maar geen probleem, de sauna was heerlijk heet. Na de wandeling onze spiertjes even laten ontspannen.

Heerlijke bedden en een uitgebreid ontbijt heeft ons klaargestoomd voor een nieuwe dag!

Kamertip: Ga mee met de boswachter! Een bedrag van €9,50 als vrijwilligersbijdrage is zeker waard! We hebben super veel nieuwe feitjes geleerd! Top!
Datum van verblijf: april 2023

Beste Julia, Bedankt voor je beoordeling. Graag tot een volgende keer in Garderen!

Beoordeeld op 5 maart 2023 via mobiele applicatie

Fijn verblijf gehad! Relaxed, mooie omgeving, heerlijk gewandeld door de bossen naar Putten, Drie en terug naar Garderen. Opgewarmd in de lounge met drankje bij de open haard. Food Court vond ik persoonlijk iets minder op dag 2. Smaken verschillen.

Datum van verblijf: maart 2023
Wouter Wagelaar, General Manager van Bilderberg Hotel 't Speulderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 maart 2023

Klinkt als een heerlijk verblijf! Heel graag tot een volgende keer in Garderen.

Beoordeeld op 16 februari 2023 via mobiele applicatie

De ligging is geweldig, vanuit het hotel wandel je zo het bos in. Het personeel is vriendelijk. De kamer is sfeervol en de bedden zijn prima. Het ontbijt is uitgebreid en goed. Ook het a la carte diner is goed. Misschien wat weinig keuze maar er is wel iedere avond een andere chefs special.
Een klein minpuntje is de badkamer. Deze is wel erg klein.

Datum van verblijf: februari 2023
Wouter Wagelaar, General Manager van Bilderberg Hotel 't Speulderbos, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 februari 2023

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u een prettig verblijf heeft gehad. Hopelijk tot de volgende keer.