Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Buonissimo!”
Beoordeling van Loca Blanca

Loca Blanca
Reserveer een tafel
2
za 25-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 7 van 356 Restaurants in Corralejo
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 32
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
28 juni 2021 beoordeeld

Wat hebben we hier heerlijk gegeten! Uiteindelijk zijn we zelfs nog twee keer terug gekomen.
De service is persoonlijk en attent, er wordt hard gewerkt om je een fantastische avond te laten beleven.
Het eten is fantastisch. Elke keer waren we een beetje bang om iets anders van de kaart te bestellen, zou het wel net zo goed zijn als de vorige keer? Maar elke keer werden we verrast, alle gerechten smaken net heerlijk.
Bij een volgend bezoek aan Corralejo komen we zeker terug.

Datum van bezoek: juni 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank PDeo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roberto V, Proprietario van Loca Blanca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juni 2021
Google-vertaling

Tank soo mutch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roberto
L'Oca Blanca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (987)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 988 beoordelingen

21 juni 2021 beoordeeld

Onwijs netjes bediend. Mensen die er echt verstand van hebben. Heerlijk voorgerecht en echt waar voor je geld. Als hoofdgerecht ravioli met kreeft waar ik 100% voor terug zou komen. Echt een aanrader!!

Datum van bezoek: juni 2021
1  Bedank savannaho573
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Zoals altijd perfect eten, perfecte service!
Op dit moment zeker en vast de beste pasta in Corralejo! Zeker meer dan een bezoekje waard

Datum van bezoek: april 2021
1  Bedank Snoopytje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roberto V, Proprietario van Loca Blanca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 april 2021
Google-vertaling

Tank , tank soo mutch !!!
Roberto
L'Oca Blanca

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 januari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Een absolute aanrader!
Ontzettend vriendelijke bediening. Gezellig klein restaurantje. Zeer lekker gegeten. Wij hebben de rode wijn uit de suggestie genomen, was de lekkerste wijn ooit gedronken. Een topper!

Datum van bezoek: januari 2021
1  Bedank socho81
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Roberto V, Proprietario van Loca Blanca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 januari 2021
Google-vertaling

Hi ,
merci beaucoup pour ce comentaire !!!
A tres bientot les belges !!!
Roberto

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Weer heerlijk gegeten samen met mijn Franse vriend bij loca blanco. De tonijn met pistas crunches is wel ons favoriet, maar de ravioli en pasta is ook zeker de moeite waard. De bediening is in handen van Roberto heel vriendelijke en altijd een praatje, de keuken wordt bemand door de kok Ivan, deze man maakt de heerlijkste gerechten. Dit keer waren we in september en hopelijk ivm corona kunnen we toch eind december naar corralejo om weer te genieten van jullie heerlijke gerechten. Groet José en Denis

Datum van bezoek: september 2020
1  Bedank jwS2757VK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Loca Blanca bekeken, bekeken ook

 

In Loca Blanca geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding