Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijke lunch bij retro bar”
Beoordeling van Retro Bar & Restaurant

Retro Bar & Restaurant
Geclassificeerd als nr. 33 van 356 Restaurants in Corralejo
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 16
Keukens: Amerikaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Barscene
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
18 juli 2021 beoordeeld

Superleuke bediening, goede lunch!
Lekkere burgers, heerlijke salade en leuke muziek uit de jaren tachtig op de achtergrond

Datum van bezoek: juli 2021
Bedank D9386DYlindah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Anna, Proprietario van Retro Bar & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 augustus 2021
Google-vertaling

Very proud of receiving your positive feedback, thank you so much for this review.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.339)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.339 beoordelingen

7 oktober 2019 beoordeeld

Typisch Engelse kroeg waar je prima kunt eten en waar elke avond live muziek is. Grote porties en zeer betaalbare prijzen

Datum van bezoek: oktober 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Rob B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 februari 2019 beoordeeld

het eten was heerlijk,de sfeer ongedwongen, prachtig terras.
Wij komen hier zeker nog terug.Geen uitgebreide kaart,maar genoeg keus en
gewoon heerlijk eten.

Datum van bezoek: februari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Marina v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker om hier te eten en drinken.
In de middag kan je hier gezellig op het terras zitten of binnen in het restaurant.
De bediening is ontzettend vriendelijk en hebben veel plezier in hun werk, zijn altijd in voor een geintje en een praatje.

In de avond heb je hier live muziek en op een avond in de week ook karaoke.
Kom wel optijd want het terras en binnen gedeelte zit rond half 10 al bomvol.

Drankjes en eten zijn hier goed betaalbaar!
Zeker de moeite waard om te bezoeken, vooral als je van Rock & Roll houdt.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Q2055WKkellyd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RetroFuerteventura, Owner van Retro Bar & Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 juli 2017
Google-vertaling

Hello, thankyou so much for this amazing review, we hope to see you soon

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2017 beoordeeld

Voor de lunch en een goeie kop koffie een prima plek. Dat kan zowel binnen als op het terras. In de avond vaak life muziek en misschien minder geschikt voor diner.

Datum van bezoek: mei 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 1Classichd-
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Retro Bar & Restaurant bekeken, bekeken ook

 

In Retro Bar & Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding