Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.158)
Beoordelingen filteren
1.158 resultaten
Waardering van reizigers
283
469
244
103
59
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
283
469
244
103
59
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.158 beoordelingen
27 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is prima qua prijs en kwaliteits verhouding. Kamers zijn goed en erg schoon. Veel Engelse gasten en ontbijt is ook erg Brits georiënteerd, maar verder best goed. Kleine balkons en niet allemaal met mooiste uitzicht. Tip: boek alleen met ontbijt want er zijn tientallen goede restaurants in een straal van 500 meter. Ligging van het hotel is de beste van Corralejo. Hartje centrum aan de hoofdstraat, maar direct ook aan de zee.

Verbleef: april 2018, reisde met een partner
Bedank Gert Jan M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
THeCorralejoBeach, Gerente van Hotel THe Corralejo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 mei 2018

Beste Gert jan,
Bedankt voor Uw opmerkingen en dat U de tijd heeeft genomen ons hotel te waarderen.
Wij zijn blij te horen dat U het hotel over het algemeen goed vond en hopen dat U een fijne vacantiebij ons en op het eiland heeft gehad.
Met vriendleijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie plek middenin een gezellig dorpje. Let op ... voor mensen slecht ter been zijn de appartementen minder geschikt ivm 16 treden naar t dakterras ! Wel prachtig uitzicht maar inrichting wat gedateerd. Dit hotel bestaat uit 2 aparte delen. appartementen in een deel en een kant hotel kamers. Dit staat niet in verbinding met elkaar. App moet je met een andere sleutel in en buitenom lopen.
De prettigste plek in het hotel is in de winter toch wel de zwembad zicht kamers in de gang kant boven de ingang/ receptie v h hotel. Daar is altijd zon op t balkon.
De andere kamers met zijzeezicht of straat zicht zijn schaduw kant en dus koud en wat gehorig aan de straat kant. Het kan erg hard waaien op dit eiland....

Prettige medewerkers en schone kamers..Hotel is al wel gerenoveerd. App nog niet echt.
Het zwembad bij de app is verwarmd en daar mag je ook in vanuit t hotel...even vragen bij de receptie.
Ook kun je een topper vragen voor als je het matras te hard vind.
Ontbijt was vooral engels... europees was t een beetje karig soms maar wel vers.
Ontbijtzaal best krap en wat kantine achtig. Veel oudere vakantie gangers vooral ook omdat alles mooi dichtbij was... restaurantjes enzo te over Leuk dorpje ..

Erg goede service.... wij hadden via reisbureau geboekd en zaten tever van elkaar af qua kamers, ds receptie heeft dit de volgende dag erg netjes opgelost voor ons ...

Verbleef: januari 2018, reisde met familie
2  Bedank Gitje V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
THeCorralejoBeach, Gerente van Hotel THe Corralejo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 januari 2018
Google-vertaling

Ref.: Gitje V
Dear Guests,
Thank you for your review in TripAdvisor , is always very helpful for us.
Sorry not to be able to answer you in Dutch, but I do not like to do it automatically with internet.
We are sorry for any inconvenient you may have in the apartment and we thank you for mentioning the staff, is very important for me.
Your comments are very welcome.
I hope you like this island and you will visit again , with us or anyone else.
Thank you again for your review and for choosing us this time.
We send you our best regards
Yours Sincerely
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 juli 2017 beoordeeld

Bij aankomst vriendelijk ontvangen bij de receptie. Wij hadden een gewone kamer met uitzicht op het zwembad. Bij binnenkomst erg tevreden, erg schoon en een mooi modern uiterlijk. Kamer werd iedere dag goed schoongemaakt door hele vriendelijke schoonmaaksters, super! Fijn zwembad met genoeg ligbedjes. Het ontbijt was iedere dag het zelfde maar wel met genoeg keuze! Het hotel is mooi centraal gelegen wat ook heel fijn is. Kortom, super verblijf gehad bij THE Corralejo Beach hotel!

  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank DillonJ17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
THeCorralejoBeach, Gerente van Hotel THe Corralejo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 juli 2017
Google-vertaling

Ref.: DillonJ17
Dear Guests,
We thank you very much for your good review in TripAdvisor and we apologize for not answer in Dutch, I could use google translation, but I prefer not to do it if there is no one that can make me a good translation in Dutch.
Is a big pleasure for us and we feel very happy to know that we could give you a nice and satisfactory stay here with us, is the most important for me, and also thank you for mentioning the staff, is a big motivation for all the team.
I hope you enjoy this nice island of Fuerteventura and you come back soon any other time.
Thank you again for your review and for choosing us for your holidays.
We send you our best regards
Yours Sincerely
The management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 april 2017 beoordeeld

Dit hotel is gemiddeld, maar wel met een aantal aantekeningen.
Wij hadden sea view, was super. Fijne kamer met van alles er op en aan.
Satelliet TV een fantastisch balkon.goede ligging t, o, v het centrum van het dorp.
Dit is een aanrader, vooral de ligging is super, vlakbij de haven.
Het ontbijt is te gek, er staan een aantal koks klaar om van alles te bereiden voor je.
Het hotel heeft twee binnen zwembaden. EEN AANRADER.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Telden
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
THeCorralejoBeach, Gerente van Hotel THe Corralejo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 mei 2017

Ref: Telden
Beste gast,
Bedankt voor de positive opmerkingen.
Wij zijn blij te horen dat U tevreden was met het hotel en hopen dat U van de vacantie heeft genoten.
Het zal ons een plezier doen U weer eens hier in het hotel te kunnen begroeten.

Met vriendelijke groeten uit fuerteventura,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2016 beoordeeld

Geen klachten over het personeel, deze doet haar uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.
Wellicht kan het bedienend personeel in het restaurant iets meer aandacht aan de gasten geven, deze zijn enkel druk bezig hun werkzaamheden.
Bij het reserveren hadden we specifiek op parkeermogelijkheden gezocht omdat we een huurauto bij ons hadden. Echter, bij aankomst bleek dat de straat waarin de receptie zich bevind, enkele maanden geleden tot voetgangersgebied is veranderd. Nu zijn dus zowel de receptie als ook de parkeergarage onbereikbaar geworden voor verkeer (!)
Niet prettig als je met je koffers moet zeulen na een vermoeiende vliegreis en in de hitte...
Tegenover de receptie is de locale politie gevestigd, zij grijpen meteen in wanneer er toch door de straat wordt gereden.
Echter hebben we een oplossing gekregen door aan de andere zijde van het hotel gebruik te mogen maken van de tweede parkeergarage (tegen betaling). Dit is echt een aanrader aangezien het parkeren rondom het hotel erg tegen kan vallen door de drukte.
Verder is het hotel erg gericht op Engelse gasten. Dit is handig met de taal, de communicatie gaat hierdoor erg soepel.
Ook het ontbijt is hier op aangepast, alles in buffetvorm. Maar in de directe omgeving is genoeg variatie tegen zeer schappelijke prijzen, mocht de witte bonen in tomatansaus je neus uitkomen...

Kamertip: Zeezicht appartementen zijn groot en hebben weinig geluidsoverlast.
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Hans M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
THeCorralejoBeach, Gerente van Hotel THe Corralejo Beach, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 november 2016

Ref.: Hans M
Zeer geachte Hans M.

Hartelijk bedankt voor Uw kommentaar en dat U de tijd heeft genomen dit te schrijven.
Wij weten dat het erg vervelend is wat de garge betreft, gelukkig hebben we af en toe de mogelijkheid de garage aan de andere kant van het hotel te gebruiken.
Uw positieve kommentaar over het personeel zullen wij hun laten weten.
We hopen dat U van Uw vacantie heeft genoten.

Met vriendelijke groeten,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken