Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.908)
Beoordelingen filteren
1.908 resultaten
Waardering van reizigers
1.529
292
57
25
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.529
292
57
25
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 26 van 1.908 beoordelingen
14 oktober 2017 beoordeeld

Allemaal erg fijn, slechts twee minpuntjes: het tweepersoonsbed is wat aan de kleine kant (1.40 m breed) en de voordeur gaat moeilijk open als je wat last van je gewrichten hebt. Ruimte is meer dan voldoende; zowel de badkamer, keuken als kamer zijn ruim opgezet... zwembad is lekker, maar dient wel verwarmd te worden.

Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank tjibbe2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2017 beoordeeld

De lokatie is goed te doen alleen een auto of taxi is wel handig om overal te komen. Villa's zijn mooi en schoon heerlijk zwembad personeel is erg vriendelijk. Een mooi bbq op het dak met tafel wat wil je nog meer zeker waard

Verbleef: oktober 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank danny836
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2017 beoordeeld

Een super vakantie, niets op aan te merken, privee zwembad heerlijk, bedden goed, supermarkt dichtbij, en als je de stad in wilde dan kon je een taxi nemen, kost bijna niets, restaurant geweldig, ontbijt super. Alles was mogelijk, niets was te gek.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank m_vandervleugel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2017 beoordeeld

Mooi complex met verschillende bungalows een auto huren is aan te bevelen in verband met de afstand naar het strand.
Het bij het complex horende restaurant was niet wat ik had verwacht het eten was prima maar de sfeer was niet aanwezig.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
2  Bedank r_thonissen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig complex, mooie villas, het ontbreekt aan niets voor een heerlijk ontspannen vakantie. Regelmatig en grondige schoonmaak van de villa en het zwembad. Heerlijk ontbijten in het restaurant, buffet met ruime keuze. Ondanks dat er redelijk wat villas op het terrein staan heb je daar geen idee van als je in je eigen villa bent. Heerlijk intiem en rustig. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Wij klmen hier nu al 5 jaar op rij, geweldig !

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
1  Bedank Ernst O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken