Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hier komen wij graag terug.”
Beoordeling van Jamoneria Caracandado

Jamoneria Caracandado
Geclassificeerd als nr. 24 van 350 Restaurants in Corralejo
Gegevens restaurant
15 september 2021 beoordeeld

Gisteravond hebben wij hier hier voor de tweede keer gegeten. We waren van plan naar een ander restaurant te gaan, maar er stond een flinke rij voor de ingang dus besloten wij voor de tweede keer deze vakantie naar dit restaurant te gaan. Een goede keuze. Om onverklaarbare redenen was het daar heel rustig. We kozen voor de gegrilde kipfilet. De vorige keer kregen we van het huis een Canarisch Omelet als proevertje en gisteravond kregen we een kommetje Paella.

Het hoofdgerecht en de wijn waren heerlijk. De porties zijn net als bij veel andere restaurants vrij groot.

Fijn restaurant!

Datum van bezoek: september 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank jerrel_nl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (404)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 404 beoordelingen

18 februari 2020 beoordeeld

Leuk restaurant in zijstraat waar de man/vrouw meewerken, zijn hele hartelijke mensen. Hebben liefde voor hun restaurant en maken heerlijke gerechten.
De inktvis was voortreffelijk en portie was bijzonder groot. Het vlees was prima maar hier en daar net iets teveel vet.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Bertjeboem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Helaas had ik het verkeerde gerecht besteld, haai is íets droog. Dit werd door de bediening direct en goed opgepakt. Service is top. Mijn vrouw haar gerecht was heerlijk.

Datum van bezoek: oktober 2019
2  Bedank alexvV469YO
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na de goede recensies besloten we hier tapas te gaan eten. Misschien niet het allergezelligste restaurant en het licht mag wel wat zachter, maar de ontvangst was zeer vriendelijk. We waren vroeg, rond 19.30 en er was nog alle gelegenheid om uitleg te vragen over de diverse tapas.
De gerechten kwamen zo snel na elkaar dat we vroegen om er wat meer tijd tussen te laten. Dat was prima.
Het was zo fijn om eens iets anders te eten dan het doorsnee toeristenmenu. We hadden o.a. kleine gefrituurde inktvisjes en heel mals gestoofd geitenvlees. Wij hadden samen ruim genoeg aan 5 tapas. De porties zijn vrij groot.
De rekening viel mee, niet hoger dan je elders betaalt.
Dit restaurant is een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank Zenreis111
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, uitstekende bediening, service top, mooie kaart.....zeker gaan als je geen zin hebt in een toeristenval. Gaan zeker terug deze week.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Jesvd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jamoneria Caracandado bekeken, bekeken ook

 

In Jamoneria Caracandado geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding