Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Super huisje”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Corralejo, La Oliva, Fuerteventura, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Gitte V
Niveau 3 bijdrager
16 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Super huisje”
Beoordeeld op 25 maart 2017 voor een verblijf in maart 2017

Wij zijn hier vijf dagen verbleven en hebben het hier super gehad. Het huisje is zeer ruim en je hebt hier alles wat je nodig hebt. Het is super proper. Een echte aanrader voor iedereen.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 apr 2017
Dear Gitte:
thank you very much for your comment. We are glad you have been so happy in our home and we hope see you again!
Kind regards from yhe islands!!!!
Lara.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bridget j
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 8 september 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
5 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sandra M
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 dec 2017
Buenos días Sandra:
Muchas gracias por vuestro comentario. Estoy encantada de que hayáis tenido tan buena estancia. Gracias por dejar la casa en perfectas condiciones ;)
Estaremos encantados de recibiros de nuevo!!!
Feliz Navidad!!
Hasta pronto ;)
Saludos desde Fuerteventura.
Att.Lara.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2017 voor een verblijf in november 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
26 nov 2017
Queriada Laura y familia:
muchas gracias por venir a nuestra casa, y gracias por dejarla en tan buenas condiciones.
Ha sido un placer alojaros. Gracias por vuestra simpatía!!!!
Esperamos volver a veros próximamente.Ha sido un placer ;)
Hasta pronto. Saludos desde las islas.
Att. Lara.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Maria del ...
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 dec 2017
Buenos días María:
muchas gracias por vuestro comentario y por elegirnos para vuestra estancia aquí. Nos alegra que el alojamiento haya sido satisfactorio para vosotros. Estaremos encantado de recibiros de nuevo!
Un saludo desde Fuerteventura!
att.Lara.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SEVEN1974
MADRID
Niveau 4 bijdrager
13 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
12 okt 2017
Buenos días pareja:
muchísimas gracias por vuestro comentario. La verdad es que ha sido un auténtico placer tener unos huéspedes como vosotros y os estamos echado de menos :( ¿Volvéis yaaaaaa???? snifffff snifffff)
Muchas gracias también por vuestros regalos ( el reloj lo he colocado en la cocina y los colgadores de collares ya están en las habitaciones) nos encantan!!! Esperamos recibiros de nuevo (puestos a pedir, por favor, más pronto que tarde!!!!). Muchísimas gracias por venir a nuestra casa!!! Nos alegra mucho haberos conocido :))), que alegría recibir gente tan simpática...
Miles de besos desde Fuerteventura.
Cristina, Lili y Lara :))))
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen