Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.123)
Beoordelingen filteren
1.123 resultaten
Waardering van reizigers
713
271
86
29
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
713
271
86
29
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.123 beoordelingen
Beoordeeld op 10 mei 2018

We hebben met 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) een week in een swim up family suite verbleven. Deze suite heeft 2 aparte slaapkamers een kitchenette en apart woongedeelte. Verder een mooi eigen terras met een klein sitje, ligbedden en een rond sofa bed, verder ook direct toegang tot een (niet verwarmd) zwembadgedeelte. Schoonmaak van de kamers was okay, niet super, beetje raar dat je in een 5 sterrenhotel zelf je glazen moet afwassen en voor de nespresso moet bijbetalen. Bedden zijn prima, er is eventueel ook een kussenservice. Zwembad en kinderfaciliteiten zijn prima, binnenbad erg Klein. Kinderclub ook prima, medewerkers zijn enthousiast en kunnen redelijk Nederlands spreken. Ontbijt is prima. Lunch ook wel goed, niet heel veel keuze. Voor wie van buffetten houdt als diner is is er voldoende keuze, van goede kwaliteit. De a la cart restaurants zijn goed, verwacht zeker geen sterrenniveau. Avondanimatie was vooral voor de kinderen erg leuk. Onze eindconclusie is dat dit een goed hotel is met goede service en vooral aan te raden is voor mensen met kinderen.

Kamertip: Kamers in gebouw 5 en 6 hebben vooral smiddags en savonds meer zon. Gebouw 4 heeft de slechtste ligging qua zon.
  • Verbleef: mei 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Laurenz R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zafiro H, Director de Relaciones con Clientes van Zafiro Palace Alcudia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 mei 2018
Google-vertaling

Dear Laurenz L,

Thank you very much for taking the time to post your holiday experience at the Zafiro Palace Alcudia.
We are delighted to read how happy you were with your swimup family room! As you so kindly pointed out the hotel is ideally for children and also located 5 mins away from the port and beach. All the staff take great pride in their work , taking care of all the details so all our guests have to do is relax and enjoy their holiday with us and they are delighted to read your comments! The buffet team enjoy creating dishes, in the thematic restaurant you can have a quite dinner, our miniclub is a especial place for our little ones and the amazing swim pools for all of you!
Thanks again for your details recommendation, we look forward to welcoming you back sometime in the near future.
Best wishes

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 maart 2018

Dit hotel is in een woord gewoon super. Prachtige kamers, fantastische zwembaden, heerlijke restaurants en last but not least geweldig personeel.
Kamers zijn superschoon en heel ruim en een zeer groot balkon. Badkamer met alle luxe die je maar kan bedenken.Heerlijke bedden en een prima verwarming. Deze hadden we gezien de avondtemperatuur echt wel nodig. Ontbijt is werkelijk geweldig, alles wat je maar kan bedenken is er. Koks staan verse omelettes te bakken. Vers Engels ontbijt, vers brood, 5 verschillende soorten melk, diverse verse vruchtensappen, enz.enz.
Lunch is goed, maar vergeleken met het ontbijt en avondeten toch wel wat minder. Vlees wat aan de taaie kant, aardappeltjes en frites niet echt goed knapperig gebakken. Maar al met al krijgt ook de lunch een dikke voldoende.
Avondeten is fantastisch. Wij hadden 4 avonden buffet en 3 avonden specialiteiten restaurant a la carte. Alle 7 avonden krijgen een dikke 9. De avond met als specialiteit de sushi kaart krijgt een 10. Zelden of nooit zo lekker gegeten.
Op de avond van aankomst, zo rond de klok van 22:30 uur stond er gewoon voor ons een avondbuffet klaar in het restaurant. Meer dan voortreffelijk !!
Ook onze 3 golfbanen waren prima geboekt en gereserveerd. Goede korting op de greenfee omdat we ze geboekt hadden via het hotel.
Kinderanimatie werd geregeld door Henriette. Wat een vakvrouw, onze kleinkinderen liepen letterlijk en figuurlijk met haar weg. Plakken, knippen, ballonnen vouwen, enz. enz. alles werd gedaan. Een dikke 10 !!!
Kortom, een geweldig hotel met alles erop en eraan. Niet echt goedkoop, maar eerlijk is eerlijk: Je krijgt wel waar voor je geld.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Hans v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zafiro H, Gerente van Zafiro Palace Alcudia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 maart 2018
Google-vertaling

Dear Hans,

Dear Guest, thank you for your nice feedback. We are pleased to hear that you enjoyed your stay at Zafiro Palace Alcudia and that you appreciated our services. Looking forward to welcoming you soon again.

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 september 2017 via mobiele applicatie

Hotel was super, service was super, faciliteiten waren super...
Een enkele keer wat trage bediening bij het restaurant, maar als het druk is, is dat ook niet gek. Niet zo traag dat het storend was, in elk geval.
Kortom: heerlijke tijd gehad in dit top-hotel! Zeker een aanrader.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank jeroenvb76
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 juni 2017 via mobiele applicatie

Heel mooi hotel, heel kindvriendelijk, top ontbijt, zowel buffet als verschillende thema restaurants, voldoende animatie, perfecte ligging strand/winkels. Iedere avond andere show. Mis alleen de Spaanse sfeer.

Verbleef: juni 2017, reisde met familie
Bedank JoDaXa
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Viva h, Gerente van Zafiro Palace Alcudia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juni 2017

Geachte JoDaXa
We zijn verheugd om te lezen dat U genoten heeft van uw verblijf in Zafiro Palace Alcudia en danken wij u voor je vriendelijke woorden over de faciliteiten van ons hotel zoals kindvriendelijk, ontbijt, buffet, thema restaurants en animatie en om ze te delen met de rest van TripAdvisor gebruikers. We kijken ernaar uit u snel terug te mogen verwelkomen.
Zonnige groeten vanuit Alcudia.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 juli 2016

Strak, modern, overal en alles zeeeer proper ('s ochtends zie je op 7 uur een heel onderhoudsteam alle ligbedden poetsen, filters rond de zwembaden proper maken, alle rvs-onderdelen poetsen, zeer ruime standaard kamers met tal van leuke extra voorzieningen (zelfs een strijkplank en strijkijzer in de zeer ruime kast!!), uitstekend buffetrestaurant enz. Wat was er dan minder goed? Hotel is blijkbaar zeer populair bij Britse en Scandinavische families met jonge kinderen, maar er is geen ruimte waar deze gezinnen eventueel min of meer afgescheiden kunnen ontbijten of dineren....gevolg: echt rustig eten met z'n 2 was er niet echt bij, altijd wel een tafel ergens in de buurt met een kind dat begint te krijsen. Hiermee rekening houdend zou ik het zelfs een '5* clubhotel' durven noemen, dan weet je waar je aan toe bent....

Kamertip: Blok 4 ligt het verst van de restaurants en de avondanimatie. Swimup kamer op gelijkvloers zijn leuk, maar dan wel veel minder privacy.
  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Johan N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Viva h, Gerente van Zafiro Palace Alcudia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2016
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your review of Viva Zafiro Alcudia and the complimentary remarks like the cleanliness of the hotel; the extras of the rooms and the restaurants. I am glad that you enjoyed your visit and feel able to recommend us to fellow TripAdvisor browsers!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken