Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Porto Cristo
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 10:00 - 16:00
  
Google
Manieren om Cuevas dels Hams te ontdekken
vanaf US$ 59,03
Meer info
vanaf US$ 36,33
Meer info
Beoordelingen (1.257)
Beoordelingen filteren
1.257 resultaten
Waardering van reizigers
369
382
204
128
174
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
369
382
204
128
174
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.257 beoordelingen
Beoordeeld op 21 april 2019 via mobiele applicatie

Deze grotten net buiten Porto Christo zijn minder druk dan de cuevas del drach maar net zo mooi. Met een mooie film van tevoren en vertaling in alle talen is het toegankelijk voor jong en oud. Prijs is 22,- voor volwassenen en 11,- voor een kind. Leuk om te doen.

Datum van activiteit: april 2019
Bedank bartb43
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CuevasHams, Director de Relaciones con Clientes van Cuevas dels Hams, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 mei 2019
Google-vertaling

Hello bartb43!
Thank you so much for visiting our caves and sharing your opinion with us. We are happy to read that you enjoyed our tour and natural beauty of the caves. We have hope that you took some amazing pictures!!

Have a nice day!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 augustus 2018

In deze grotten is de verlichting minder mooi dan die van Drach. Je kunt hier wel met een bootje een klein stukje mee varen.

Datum van activiteit: augustus 2018
Bedank Greta A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 mei 2018

We hebben deze grotten bezocht op een regenachtige dag, op zich wel aardig, zeker voor kinderen van een jaar of 10. Prijs (22 euro entree voor volwassenen) is wel buiten proportioneel.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank 18laurenzr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CuevasHams, Director de Relaciones con Clientes van Cuevas dels Hams, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2018
Google-vertaling

Hello Laurenz R!
Thank you so much for visiting our caves and sharing your opinion with us. We are happy to read that you enjoyed our tour and natural beauty of the caves. We are doing our best to make this place family friendly and the satisfaction of our guests is most precious for us.
About the price... we would love to have it lower, but for the maintenance of our caves, the staff and facilities, for now this is the best we can offer.
Have a nice day!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 mei 2018 via mobiele applicatie

Vanwege het wat mindere weer hadden we een grotbezoek op het programma gezet. De drach was overvol dus we wijken uit naar Del Halms, ook even buiten Porto Cristo. Het zijn twee grotten. In de eerste krijg je 2 films te zien. Een over het ontstaan (dat kan ik begrijpen) en een over het ontstaan van de wereld (waar ik niet op zit te wachten). De tweede grot , een stuk mooier gaan we in een half uur door. Op het einde een wel heel kneuterig stukje muziek, waarbij de context ook ver weg was. Jammer. Leuke grot, povere presentatie

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank 986theo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CuevasHams, Director de Relaciones con Clientes van Cuevas dels Hams, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2018
Google-vertaling

Hello Theo R!
Thank you for visiting our caves and sharing your opinion with us. We are happy that although visit didn't fulfill all your expectation you found it pleasant and you enjoy its natural beauty . The movies we presenting contain educative value and are important part of our identity. We understand that liking or disliking it is a matter of taste, but please notice that our cave have all kinds of visitors like for example family with a kids. We would like to have lower price, but for the maintenance of our caves, the staff and facilities, for now this is the best we can offer.
Have a nice day!
Greetings!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2017

We hebben de grotten van Hams bezocht als onderdeel van een dagtrip met TUI. Het geheel bestaat uit 2 grottencomplexen.

In de eerste deel krijg je 2 films te zien die niet echt bijzonder zijn.

In het tweede deel loop je door diverse met kleurenlampen uitgelichte grotten. Maar om de een of andere reden wordt je door de grotten heen gesleurd! Mijn vrouw en ik waren foto's aan het maken en moesten de hele tijd opschieten omdat de hele groep al weg was en de gids van de volgende groep al in onze nek stond te hijgen! Ik weet niet of dit ook zo is als je met een andere excursie gaat of als losse bezoeker aankomt (alles gaat groepsgewijs). Tegen het einde krijg je ook nog wat stukjes opera met projecties wat voor mij niet had gehoeven.

Dus mooie grotten, maar het ging allemaal wat gehaast...

Datum van activiteit: oktober 2017
Bedank PlatoniusIII
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CuevasHams, Director de Relaciones con Clientes van Cuevas dels Hams, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 november 2017
Google-vertaling

Hello PlatoniusIII!
Thank you for the visit and sharing your thoughts with us. We are really sorry to hear that you feel hasten during the tour however we are happy that you enjoyed natural beauty of our complex. The movies we presenting contain educative value and are important part of our identity. But we understand that liking or disliking it is a matter of taste. About the tour organisation, we offering a guided tour which takes about 1 hour,is 850m long and during that time you can stop for a while to admire rock formations and nobody should rush you. Sorry about the concert on the lake, we gonna work hard to improve this element. Thank you for the comment we gonna investigate the case.

Have a nice day!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken