Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gewoon top! ”
Beoordeling van Terraméa

Terraméa
Geclassificeerd als nr. 3 van 70 Restaurants in Porto Cristo
Prijsklasse: US$ 18 - US$ 41
Gegevens restaurant
7 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke lunch, bediening, ingrediënten, smaak, alles Ok. We waren per ongeluk bij de buren gaan zitten maar zijn blij dat we snel genoeg geswitcht zijn.

Bedank Patrick A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16maryl_neg, Propriétaire van Terraméa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 augustus 2017
Google-vertaling

Bonjour, merci infiniment pour votre commentaire.Au plaisir de vous revoir au Terraméa.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (130)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 130 beoordelingen

29 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten / goede bediening! Verassende gerechten. Tartaar van tonijn met guacamole. We hebben de suggesties genomen! 100% verse smaak...
Een aanrader... super gezellig qua ligging!

Bedank Bart M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16maryl_neg, Propriétaire van Terraméa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 juli 2017
Google-vertaling

Bonjour et merci infiniment pour votre commentaire. Nous espérons vous revoir au Terraméa.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Indien je typisch toeristen menu zoekt, ben je aan het verkeerde adres. De gerechten waren wel heel lekker. De bediening was zeer amateuristisch: lang wachten, wijn niet ingeschonken om te proeven, verkeerde frisdrank, glazen kwamen pas na de drank, geen steakmessen voor cote a l'os, gerechten voor dezelfde tafel komen met grote tussenpozen, tafels worden niet afgeruimd, .... misschien was de drukte van de lokale avondmarkt een excuus...

Bedank kvdp11
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16maryl_neg, Propriétaire van Terraméa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juli 2017
Google-vertaling

Bonjour, nous vous remercions pour votre commentaire auquel nous donnons une attention toute particulière. Nous allons tout mettre en oeuvre afin que ces désagréments ne se reproduisent plus . nous vous présentons toutes nos excuses et nous espérons vous revoir au Terraméa.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

In de haven van porto cristo is een grote keuze aan restaurants maar Terramea is een positieve uitschieter.
Ze werken met uitsluitend verse producten die lokaal zijn gekocht.
Wij hadden een heerlijk combi tapas gerecht als voor gerecht en rode tonijn als hoofd gerecht. Ik heb in tijden niet zo'n goede tonijn geproefd.
Echt een aanrader voor wie van puur eten houd.
Wij gaan er in ieder geval weer heen.

Bedank prima51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16maryl_neg, Propriétaire van Terraméa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juni 2017
Google-vertaling

Bonsoir, nous avons été très touchés par votre commentaire et nous vous en remercions infiniment. Au plaisir de vous revoir au Terraméa.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke gerechten, totaal anders dan alle andere toeristen restaurants. Veel dag specialiteiten. Menu kaart in 4 talen, de chef spreekt alleen frans.

Bedank jos3191
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16maryl_neg, Propriétaire van Terraméa, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2017
Google-vertaling

Bonjour, nous vous remercions beaucoup pour votre commentaire et nous sommes très heureux que vous ayez apprécié notre cuisine .

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Terraméa bekeken, bekeken ook

 

In Terraméa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding