Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekkere thai”
Beoordeling van My Thai

My Thai
Geclassificeerd als nr. 7 van 154 Restaurants in Palma Nova
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Aziatisch, Thais, Wijnbar
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Weer eens iets anders maar toch lekker gegeten.lekkere wijn en ook vlotte bediening. Zeker aan te raden als je graag thai lust en op een rustige locatie aan het strand.

Bedank Rudi V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva K, Owner van My Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind words!
We're glad you enjoyed your visit at My Thai.
We hope to see you again soon

Best regards,
My Thai team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (750)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 750 beoordelingen

19 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

My Thai is een druk bezocht restauranf met vriendelijke medewerkers en een fantastisch menu. De prijzen liggen wel aan de hoge kant, maar dat is sowieso het geval in Palmanova op het moment (ivm Turkije etc.)

Bedank Greet D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva K, Owner van My Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.
We're glad you enjoyed your visit at My Thai.
Welcome back!
Best regards,
My Thai team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 juni 2017 beoordeeld

Aardige bediening , goed Thais eten, prijs kwaliteit is voldoende.
Veel keuze op de kaart en een mooie locatie.

Bedank Els K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva K, Eier van My Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2017
Google-vertaling

Thank you for your review.
We're glad you enjoyed your visit at My Thai.
Welcome back!
Best regards, My Thai team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 september 2016 beoordeeld

Super lekker. Heel gezellig in een mooie omgeving. Vriendelijk bediening. Prijs kwaliteit de max. Een echte aanrader.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank dvdk1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva K, Owner van My Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 februari 2017
Google-vertaling

Thank you for your kind words.
We are now open for season 2017! For now its open on the weekends, and from 17 March we will be open every day. Welcome back!
Best regards,
My Thai team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Tja, in deze keuken ben ik niet zo thuis
De andere stellen "wel"
Ik kan mijn maag niet vullen met wat hier geserveerd wordt
Wat stukjes rundvlees in een overigens wel heerlijke saus, maar hoofdbestanddeel zijn groenten!!
Ik ben een vleeseter en geen vegetariër
De "curry" wederom met wat stukjes kip en vreselijk veel groenten lijkt verdacht veel op de eerder geserveerde soep
De andere stellen vinden het geweldig, voor mij een absolute miskleun
Hier ga ik beslist niet meer eten

Bedank hsimons
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Eva K, Owner van My Thai, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 januari 2016
Google-vertaling

Thank you for your review.
We're sorry to hear that the curry dish didn't meet your expectations.
All chefs in the kitchen are from Thailand and are preparing the food as they would do in Thailand. However, they can always customize a dish after guests preferences. So if you choose to come back, tell the waiter that you prefer more meat, and we'll do our best.
Best regards,
My Thai team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die My Thai bekeken, bekeken ook

 

In My Thai geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding