Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie afsluiter”
Beoordeling van Balneario Illetas

Balneario Illetas
Geclassificeerd als nr. 161 van 870 Restaurants in Calvia
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
26 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn met 6 volwassenen gaan eten. Zonder reservatie hadden we gelukkig een plekje. Niet in het restaurant zelf maar de aansluitende beachbar. Hier is het uitzicht even mooi en zeer gezellig. Zicht op het strand, water, rotsen,.. wat moet je meer hebben.
Als voorgerecht nam ik een heerlijke gaspazio.
Voor het hoofdgerecht koos ik voor het gegrilde vismenu voor twee persoon. De kreeft was uitmuntend!
Het was zijn geld meer dan waard! :)
Als dessert nam ok de coulant. Deze was niet lopend, maar het blijft uiteraard lekker.
Vriendelijke bediening.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank katrienk44
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Balneario I, Gerente van Balneario Illetas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018
Google-vertaling

Hi Katrien

Thank you for taking the time to leave us this review and let us know your feedback. We appreciate it! Glad to hear you enjoyed your experience with us and particularly enjoyed your lobster. Also that found the service and location very good.
We hope you will be able to come back again soon
Best regards,
Balneario Illetas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (551)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 551 beoordelingen

23 juli 2018 beoordeeld

We gingen er s’ avonds eten met onze tieners. Het eten was goed zonder top te zijn. Ope de kaart staan er dan ook enkel traditionele gerechten die een doorsneekok die dit drie keer heeft zien maken nooit meer kan vergeten. (Zalm, kip, visscampibrochette,...) De ligging is mooi, het interieur modern maar niet wow, de bediening was afhankelijk van de ober goed tot slecht. We kwamen er na reservatie en moesten samen met enkele andere gasten meer dan 10’ wachten omdat de verantwoordelijke er niet was. Onze ober, een jonge gast was vriendelijk maar anderen leken reeds op het einde van het seizoen te draaien. Waarvoor je ook moet opletten is dat ze niet te veel rekenen. Bij de afrekening stond er 1 fles water en 1 koffie te veel op. Spijtig. We gingen tijdens ons verblijf op Mallorca elke avond ergens anders eten en hier mis ik vooral een ziel.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Vandermeeren F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Balneario I, Gerente van Balneario Illetas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2018
Google-vertaling

Dear Vandermeeren,

Thank you for taking the time to let us know your feedback about your experience with us here at Balneario Illetas. We appreciate it!
We are happy to hear you enjoyed your meal and the location!

Hope to see you again soon
Regards
Balneario Illetas Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Naar aanleiding van de aanbevelingen hier op tripadvisor naartoe geweest.
Een alleszins goed betaalbare wijnkaart wat betreft het eten vonden wij het wel aan de prijzige kant maar daar staat tegenover dat je op een geweldige locatie zit...gaan wij er naar terug dat denk ik niet...

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank Jolanda V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Balneario I, Gerente van Balneario Illetas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2017
Google-vertaling

Dear Jolanda,
thank you for taking the time to review us after your visit at Balneario Illetas. It is a pleasure to read that you enjoyed your visit and we would like to thank you for your feedback. Regarding our price list, it corresponds to the quality served and average prices for the area. We sure hope to have you back soon!
All the best
the Balneario Illetas team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek voor zowel ontbijt, lunch als diner aan een fijn strand! Heel leuk voor een mooie zondag lunch met familie en vrienden! Hier kun je de hele dag zitten en de kinderen vermaken zich uitstekend in het water en op het fijne strand. De meeste gerechten zijn van goede kwaliteit en de meeste bediening is uiterst behulpzaam en vriendelijk! De sangria's smaken goed evenals de cocktails. Prima wijnkaart die netjes geprijst is. Zeker een bezoek waard. S' avonds zit je hier ook heerlijk als het strand verlaten is en het terras gezellig vol!

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 913PaulS913
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Prachtige locatie. Heerlijk gegeten, bijna met voeten in het zand. Keurige bediening en mooie kaart. Mooi opgemaakt bord. Als diner dus ook zeer de moeite waard.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank 964bobj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Balneario Illetas bekeken, bekeken ook

 

In Balneario Illetas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding