Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super pizza's”
Beoordeling van Da Marcello Pizza e Pasta

Da Marcello Pizza e Pasta
Geclassificeerd als nr. 16 van 191 Restaurants in Cala d'Or
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 20
Keukens: Italiaans, Pizzeria, Bar, Pub en brouwerij
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
9 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekkere pizza's voor redelijke prijs vriendelijke bediening ook de voorgerechten zijn lekker wij zijn 2maal geweest zonder reservatie en was geen probleem dus als je lekkere pizza wilt eten is dit the place to be

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank SanderD471
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (347)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 347 beoordelingen

31 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Als voorgerecht hadden wij div. vleeswaren die we net zo goed bij de lokale Spar om de hoek hadden kunnen halen, niet vers en weinig bijzonderheden. De pasta die wij hadden besteld was smaakloos en vet. Alle positieve recensies op deze website snap ik dus niet.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Rachelle1108
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant zit verstopt in een hoekje en nodigt niet erg uit om er te gaan eten.
Ruime keuze op de kaart voor zowel vleeseters als vegans.
Pizza is werkelijk waar zalig. Perfecte deegbodem. Beleg is vers en smakelijk.
Bediening is prima
En ook niet geheel onbelangrijk het restaurant en de toiletten zien er schoon uit.
Aanrader dus om hier te gaan eten!

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank merelkp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2018 beoordeeld

Na veel'' namaakpizza,s ''in Cala d,or gegeten te hebben hier een echte gekregen, echt heerlijk. Lekker van smaak en prima prijs. Goede porties. Het ligt een beetje verscholen in een hoekje in Cala Egos en het restaurant zou wel wat opgepimpt mogen worden [en de tv mag wat mij betreft weg] maar qua eten absoluut prima! Als we deze pizzeria eerder ontdekt hadden waren we zeker nog een keer gegaan

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank simone454545
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldig lekkere pizza's. Super vriendelijk!
Voor het eerst met ons gezin in een pizzaria allemaal pizza kunnen eten.
Een feest voor de kinderen.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank boefmans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MELCHIORRE59, Proprietario van Da Marcello Pizza e Pasta, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 mei 2018
Google-vertaling

Grazie del pensiero.
Arrivederci a presto.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da Marcello Pizza e Pasta bekeken, bekeken ook

 

In Da Marcello Pizza e Pasta geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding