Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toprestaurant!”
Beoordeling van Restaurante La Scala

Restaurante La Scala
Een tafel reserveren
2
do 27-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 14 van 190 Restaurants in Cala d'Or
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 32
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
12 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben weer genoten van een heerlijke avond bij La Scala. Je voelt de passie van deze mensen in alles wat ze doen. Giovanni is een geboren gastheer en Antonio een zeer goede en creatieve kok. Samen maken ze van een verblijf bij La Scala een feest. Alles klopt en alles is goed verzorgd en heerlijk. Voor ons onbetwist het beste restaurant van Cala d'Or.

Datum van bezoek: mei 2019
2  Bedank 303bm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lascalacalador, Propietario van Restaurante La Scala, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you very much for you kind feedback, Antonio and me are very happy that you enjoyed your stay and we hope to see you again very soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (404)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 404 beoordelingen

8 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Twee maal hier komen eten tijdens ons verblijf en twee maal verwend op Italiaans culinair gebied .met verse producten maakt men hier super gerechten. Ook de wijnkaart is subliem. Kunnen dit zeker aanraden zeker als je t uitzicht op de haven erbij neemt

Datum van bezoek: september 2018
1  Bedank Anja L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 september 2018 beoordeeld

Twee maal gegeten tijdens onze vakantie. Elke keer een verassing ; uitzonderlijk gerechten, prima bereidingen en zeer vriendelijke bediening in een perfekte ambiance.
Chapeau !

Datum van bezoek: augustus 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hjessen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 oktober 2017 beoordeeld

Het is een relatief klein restaurant, dus kom op tijd of reserveer tijdig.
Wij konden gelukkig nog een tafeltje bemachtigen. De bediening is heel vriendelijk. Naast de kaart serveren ze dagelijks ook nog enkele specials. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de antipasti en een pastagerecht, dit was voor ons voldoende. Nu hadden we namelijk nog plek voor het heerlijke chocoladetaartje als toetje!

Prima gegeten, maar niet goedkoop. We zaten op balkon en de akoestiek was hier soms wat vreemd, hierdoor kon je elkaar af en toe lastig verstaan.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank PDeo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanni B, Propietario van Restaurante La Scala, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 november 2017
Google-vertaling

Thanks for your positive review!

La Scala team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ontspannen gezeten en gegeten! Attente bediening en verse producten!!! Aanrader als je van pasta houdt! Pizza’s hebben ze niet, maar daar kwamen we uiteraard niet voor!!!!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank enricoj115
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giovanni B, Propietario van Restaurante La Scala, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2017
Google-vertaling

Thank you very much for your review!
We hope to see you again very soon,
Kind regards,

La Scala team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante La Scala bekeken, bekeken ook

 

In Restaurante La Scala geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding