Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Thuis gevoel”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Frigiliana, Province of Malaga, Andalusië

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Ronald H
Gouda, Nederland
1 beoordeling
“Thuis gevoel”
Beoordeeld op 18 januari 2015 voor een verblijf in december 2014

Waren al bekend in deze omgeving maar dit appartement gaf ons een echt thuis gevoel. Zeer nette kamers en goede bedden en een balkon met mooi uitzicht. De ontvangst was zeer gastvrij en hebben een goede uitleg gehad over wat er zoal te doen is in de omgeving. De keuken is mooi en de afstand naar het oude centrum is maar drie minuten lopen en toen stonden we al in het oude centrum waar genoeg echte spaanse restaurants zitten. Gezellig tussen de lokale bevolking is ons prima bevallen en gaan hier zeker terug komen.

Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 jan 2015
Fijn dat jullie hebben genoten van Frigiliana en ons appartement, hopelijk tot ziens!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marcel N
1 beoordeling
Beoordeeld op 19 januari 2015 voor een verblijf in december 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Echtgenoot/partner
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 jan 2015
Thank you for staying in our appartment, hope to see you again!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
coconutt1 ...
Lons, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 21 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: En famille avec adolescent(s)
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 jul 2016
Thank you so much for staying in our apartment, enjoy all and happily you have another week to go ;-)
Merci beaucoup!
Miranda
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Juanjo a
San Sebastián - Donostia, Spanje
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 oktober 2015 voor een verblijf in oktober 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 okt 2015
Much�simas gracias por todo! Saludo Miranda
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen