Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (683)
Beoordelingen filteren
683 resultaten
Waardering van reizigers
187
256
156
50
34
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
187
256
156
50
34
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 683 beoordelingen
Beoordeeld op 6 november 2017

een verrassingsbezoekje gebracht aan vrienden in de buurt en hadden niks geboekt om te overnachten, hier onmiddellijk plaats gevonden in een super groot appartement met ontbijtservice in buffetvorm, bed mooi opgemaakt, handdoeken aanwezig, gewoon ideaal voor ons kort verblijf daar. Enige minpuntje dat ze geen goede restaurants konden aanbevelen, wel bij deze, Bistro & Fondue, Centro commercial El Zoco is zeker aan te raden, niet ver en super lekker en heel goede ontvangst

Kamertip: Wij hadden een 2 kamer appartement, die zeer stil was, natuurlijk geen hoogseizoen nu, maar er was niks op aan te merken voor ons
Datum van verblijf: november 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Sabien72
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jose A C, Jefe de Área van Crown Resorts Club Marbella & Club Regency Palms, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2017
Google-vertaling

Dear Sabien, we are very happy to hear you enjoyed your stay and that you found everything you needed was available. We look forward to being able to welcome you again sometime.
Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 mei 2015 via mobiele applicatie

Aardig appartement. Schoon. Maar als na de eerste nacht er vroeg iemand voor je deur staat om iets te verkopen (iets "timesharings"-achtigs) en dit de volgende dagen via de telefoon wordt opgevolgd, dan ga je jezelf de vraag stellen of je wel goed zit.
Voor alles wordt geld gevraagd. Internet, safe gebruik. Internet in het restaurant enkel overdag (pffff, wat een kniepees).

Kortom, een goedkoop verblijf (bargain deal). En dat was het dan ook.

Datum van verblijf: mei 2015
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank ErikK427
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 12 oktober 2014

Goede locatie, aangenaam resort met vele voorzieningen.
Comfortabele kamers en suites, netjes onderhouden.
Nabij het hotel zijn er restaurants, pubs en een supermarkt om eten en drankjes te kopen om te gebruiken in de keuken in de suite.
Locatie vraagt om een auto te hebben, in geval men in het gebied reizen wil.
Zeer aanbevolen!

3  Bedank dorits577
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.il. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 12 april 2014

Dit is mijn 2e bezoek aan dit resort, dat alles heeft wat u in dit complex behoeft - binnen- en buitenzwembaden en een jacuzzi ( een badmuts is verplicht in het binnenzwembad).

In de appartementen kunnen 6 personen slapen: - één kamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en een demontabel bed voor twee personen; een balkon met tafel en stoelen plus een droogrek voor zwemkleding.

Een plasma scherm bevestigd aan de muur; goede keuken faciliteiten zijn ook beschikbaar als je wilt koken uw eigen maaltijd, de badkamers zijn compact met alle faciliteiten - er zijn tal van restaurants om uit te kiezen wandelen langs de heuvel op en u kunt eten in het restaurant bij het openlucht zwembad, het opent om 08:45 en sluit om 23:45 met bar service als goed - tal van drankjes en cocktails om uit te kiezen.

We kwamen op een zondag met een welkom evenement op maandagochtend om te verklaren wat er bij Club Marbella en de excursies die zijn beschikbaar, bijvoorbeeld: - Granada, Sevilla, Cordoba,Gibralter en Tunesië - het personeel is altijd erg behulpzaam ..

Als u een autoverhuur, is Sitio de Calahonda een goede uitvalsbasis - er ook de gratis bus is als je het niet te beginnen ( vraag bij de receptie waar het gaat).

Het maakt een aanpassen, weg te komen voor een uitje en Spanje is in rijke geschiedenis doordrenkt.

1  Bedank Gunslinger_46
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 12 maart 2013

Wij zijn vorig jaar in maart geweest. In april gaan wij weer voor week. Het was s'avonds vrij koud, maar er waren kacheltjes. Je moet wel een auto hebben, want voor mij is het lopend niet te doen. Nu auto gehuurd. Ik kwam aan en het app. was een trap af. werd gelijk geregeld voor gelijkvloers.
Schoonmaak was goed. Veel chloor in binnenbad. kleren ruiken er nog naar.Keuken goed ingericht. Slaapkamers goed. Goede service. Dingen stuk, wordt gelijk gemaakt. Ik hoop dat het net zo goed als vorig jaar is. Zie er naar uit

Kamertip: als je slecht ter been bent vraag een kamer gelijkvloers
Datum van verblijf: april 2012
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank margaretw51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken