Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“geweldig appartement”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Bemposta View

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Machico, Madeira, Madeira Islands

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Navigate2 ...
1 beoordeling
“geweldig appartement”
Beoordeeld op 1 maart 2020 voor een verblijf in februari 2020

Bemposta View is een geweldig appartement, ruim en van alle gemakken voorzien. Het heeft een enorme buitenruimte en zicht op het vliegveld en de oceaan (vanaf het terras zelfs dolfijnen gezien!). De verhuurders zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: februari 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Iandv8
Machico, Portugal
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 5 maart 2019 voor een verblijf in februari 2019

Datum van verblijf: februari 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OnAir2780 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 30 september 2018 voor een verblijf in september 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen