US$Ā 347
Expedia.comUS$Ā 340
PricelineUS$Ā 343
travelup.comUS$Ā 342
Beoordeeld op 10 juni 2019 via mobiele applicatie

Begrijp me goed, wij hebben een top vakantie gehad maar door alle vijf sterren beoordelingen op trip advisor viel het soms toch wat tegen. Dit hotel is goed maar geen vijf sterren voor mensen die vaak in vijf sterren hotels verblijven.
Bij aankomst en incheck werden we naar de kamer gebracht (prima trouwens) en dat was een stukje lopen met flink wat trappetjes, maar er wordt niet geholpen met de bagage, best vreemd.
Het ontbijt restaurant is echt te druk als t park vol is (bij ons was dat gelukkig grootste deel van de week niet zo) je schuifelt echt langs elkaar heen en dingen zijn regelmatig op. In ditzelfde restaurant kan je ook ā€˜s avonds eten maar dat is eigenlijk niet geschikt vanwege de sfeerloze inrichting en tafeltjes dicht op elkaar. Het eten is okĆ© maar niet top ofzo. Gelukkig is er op t park een ander mooi restaurant waar t eten wel heel goed is.
Er zijn er nog twee maar daar mag je met kinderen niet in.
Het buitenzwembad is gedateerd en niet erg gezellig aangekleed, water was ook te koud om te zwemmen.
Kamers ruim en schoon met mooi uitzicht. Strandje onderaan erg gezellig maar het pizza restaurant was alleen de laatste dag van ons verblijf geopend. Het personeel is zeer aardig en vriendelijk.
Al met al leuke week gehad maar niet geschikt voor mensen die echt vijf sterren sfeer en service zoeken

Datum van verblijf: juni 2019
Beoordeeld op 5 juni 2019 via mobiele applicatie

Opnieuw hebben we Parco San Marco bezocht. Na 10 bezoeken ervaren we nog steeds dezelfde gastvrijheid en service. Het nieuwe restaurant La Musa heeft een terras met een prachtig uitzicht en een tongstrelende keuken. Ook bij het restaurant La Masseria is het geweldig te vertoeven. Parco San Marco blijft voor ons thuiskomen als we hier weer zijn. Van harte aanbevolen. Alle medewerkers weer hartelijk dank voor de service en vriendelijkheid tijdens ons verblijf.

Datum van verblijf: juni 2019
Raimondo Sartorio, Direttore generale van Parco San Marco Hotels & Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2020

Buongiorno JanANM,
Dank u wel voor u vriendelijke woorden: ā€žAlle medewerkers weer hartelijk dank voor de service en vriendelijkheid tijdens ons verblijf.ā€
Fijn, dat het u leuke vakantie heeft gehad en dat u in onze restaurants heerlijk gegeten heeft.
We hopen u gauw weer eens bij ons te zien.
Vriendelijke groeten

INFO@SAN-MARCO-HOTELS.COM| P.: 0041.91 923 40 86 | F.: 0041. 91 924 21 41

Beoordeeld op 10 augustus 2018

De kamers zijn iets verouderd maar zeer netjes onderhouden. Het zicht op het meer is onvergetelijk. Vriendelijk onthaald, lekker ontbijt en ook de restaurants zijn aan te bevelen. Makkelijk met parking in het hotel. Dieren zijn ook welkom.

Kamertip: Zicht op het meer
Datum van verblijf: juli 2018
Raimondo S, Direttore generale van Parco San Marco Hotels & Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2018

Lieve Marcia N,

Dank u wel voor u vriendelijke woorden: ā€žParco San Marco is uiteraard mooi gelegenā€
We hopen u gauw weer eens bij ons te zien.

Vriendelijke groeten

INFO@SAN-MARCO-HOTELS.COM | P.: 0041.91 923 40 86 | F.: 0041. 91 924 21 41

Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Prachtige ligging
Eten voortreffelijk
Bediening wat je overal zou willen
Wellness top.... diverse massages prima .
...prima om na keihard werken bij te komen.
De sfeer in deze omgeving maakt je vrolijk

Datum van verblijf: april 2018
Beoordeeld op 7 januari 2018

We hadden een prachtig appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Met 2 kleine kinderen een fantastische ruimte. Ook het uitzicht op het meer was fantastisch. Het appartement was super schoon. In de keukenhoek hebben we gebruik gemaakt van de koelkast.

Datum van verblijf: december 2017
Raimondo S, Geschäftsführer van Parco San Marco Hotels & Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2018

Lieve familie debenkint,
Hartelijk bedankt voor u bezoek in het Parco San Marco Lifestyle Beach Resort.
Het is fantastisch te weten, dat u de vakantie bij ons zo genoten heeft.
We kijken er nu al naar uit, u weer een andere keer bij ons te ontvangen!
Beste wensen

INFO@SAN-MARCO-HOTELS.COM | P.: 0041.91 923 40 86 | F.: 0041. 91 924 21 41