Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 312
Hotels.com
Priceline
US$ 347
Volledig restitueerbaar voor 12-06-23
Booking.comUS$ 347
Expedia.comUS$ 312
Official HotelUS$ 323
alle 18 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.269)
Beoordelingen filteren
1.269 resultaten
Waardering van reizigers
1.007
217
32
9
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.007
217
32
9
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 1.269 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2019 via mobiele applicatie

Opnieuw hebben we Parco San Marco bezocht. Na 10 bezoeken ervaren we nog steeds dezelfde gastvrijheid en service. Het nieuwe restaurant La Musa heeft een terras met een prachtig uitzicht en een tongstrelende keuken. Ook bij het restaurant La Masseria is het geweldig te vertoeven. Parco San Marco blijft voor ons thuiskomen als we hier weer zijn. Van harte aanbevolen. Alle medewerkers weer hartelijk dank voor de service en vriendelijkheid tijdens ons verblijf.

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JanANM
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Raimondo Sartorio, Direttore generale van Parco San Marco Hotels & Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 april 2020

Buongiorno JanANM,
Dank u wel voor u vriendelijke woorden: „Alle medewerkers weer hartelijk dank voor de service en vriendelijkheid tijdens ons verblijf.”
Fijn, dat het u leuke vakantie heeft gehad en dat u in onze restaurants heerlijk gegeten heeft.
We hopen u gauw weer eens bij ons te zien.
Vriendelijke groeten

RAIMONDO SARTORIO| MANAGING DIRECTOR
PARCO SAN MARCO LIFESTYLE BEACH RESORT |
INFO@SAN-MARCO-HOTELS.COM| P.: 0041.91 923 40 86 | F.: 0041. 91 924 21 41

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 augustus 2018

De kamers zijn iets verouderd maar zeer netjes onderhouden. Het zicht op het meer is onvergetelijk. Vriendelijk onthaald, lekker ontbijt en ook de restaurants zijn aan te bevelen. Makkelijk met parking in het hotel. Dieren zijn ook welkom.

Kamertip: Zicht op het meer
Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Marcia N
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Raimondo S, Direttore generale van Parco San Marco Hotels & Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2018

Lieve Marcia N,

Dank u wel voor u vriendelijke woorden: „Parco San Marco is uiteraard mooi gelegen”
Fijn, dat het u leuke vakantie heeft gehad en dat u in onze restaurants heerlijk gegeten heeft.
We hopen u gauw weer eens bij ons te zien.

Vriendelijke groeten

RAIMONDO SARTORIO| MANAGING DIRECTOR
PARCO SAN MARCO LIFESTYLE BEACH RESORT |
INFO@SAN-MARCO-HOTELS.COM | P.: 0041.91 923 40 86 | F.: 0041. 91 924 21 41

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

Prachtige ligging
Eten voortreffelijk
Bediening wat je overal zou willen
Wellness top.... diverse massages prima .
...prima om na keihard werken bij te komen.
De sfeer in deze omgeving maakt je vrolijk

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anfre
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 januari 2018

We hadden een prachtig appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Met 2 kleine kinderen een fantastische ruimte. Ook het uitzicht op het meer was fantastisch. Het appartement was super schoon. In de keukenhoek hebben we gebruik gemaakt van de koelkast.

Datum van verblijf: december 2017
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank debenkint
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Raimondo S, Geschäftsführer van Parco San Marco Hotels & Beach Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2018

Lieve familie debenkint,
Hartelijk bedankt voor u bezoek in het Parco San Marco Lifestyle Beach Resort.
Het is fantastisch te weten, dat u de vakantie bij ons zo genoten heeft.
We kijken er nu al naar uit, u weer een andere keer bij ons te ontvangen!
Beste wensen

RAIMONDO SARTORIO| MANAGING DIRECTOR
PARCO SAN MARCO LIFESTYLE BEACH RESORT |
INFO@SAN-MARCO-HOTELS.COM | P.: 0041.91 923 40 86 | F.: 0041. 91 924 21 41

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wat een fantastische locatie aan het meer van Lugano. Vanuit bijna elk plekje op het park heb je uitzicht op het meer. Personeel is bijzonder vriendelijk en niets is te veel. Wij zaten in een zeer ruime kamer in het dependance. Ontbijten in het restaurant iedere morgen weet een feest, en de restaurants op het park zijn prima. Alles bij elkaar zeker een plek om terug te komen.

Groet Frank Hermans

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met familie
Bedank Frank H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken