Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Goede prijs kwaliteit”
Beoordeling van Da Tapulin

Da Tapulin
Geclassificeerd als nr. 10 van 81 Restaurants in Levanto
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
7 oktober 2018 beoordeeld

Dit restaurant is zeer populair, meestal moet je even wachten op een tafel. Er is een ruime menukaart met heel wat keuze. Ik ging voor de gegrilde langoustines die lekker waren. De witte wijn van het huis was nogal zoet.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KristinVanCauteren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (923)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 923 beoordelingen

20 juli 2018 beoordeeld

Zeer lekker gegeten ! De pasta met zeevruchten was top . Zeer vriendelijk personeel ondanks we al rond sluitingstijd aankwamen ! Echt een aanrader

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank serge m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2018 beoordeeld

Op basis van goede beoordelingen op tripadvisor gaan eten in "Da Tapulin".
Het eten was er erg lekker en je werd snel bediend, misschien wat te snel.
Prijs-kwaliteit is dit een aanrader!
Wanneer er buiten geen plaats is, kun je binnen fris eten (airco) in de zomer.

Datum van bezoek: juli 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank BBQ2310
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Waren vandaag op tijd, en hoefde dus niet in de rij om te wachten voor een tafel. Chagrijnige bediening en het eten was oke maar niet bijzonder. De salade zelfs ondermatig. Ga hier niet terug.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank brigittes30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, vooral voor de visliefhebber. Minder keus voor de vleeseter maar de bistecca was uitstekend. Lekkere desserts. Bediening zeer vriendelijk.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Marjolein V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da Tapulin bekeken, bekeken ook

Levanto, Italiaanse Riviera
Levanto, Italiaanse Riviera
 
Levanto, Italiaanse Riviera
Levanto, Italiaanse Riviera
 
Levanto, Italiaanse Riviera
Levanto, Italiaanse Riviera
 

In Da Tapulin geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding