Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
20 personen bekijken dit hotel
Expedia.com
US$ 270
Aanbieding bekijken
Hotels.com
US$ 270
Aanbieding bekijken
ZenHotels.com
US$ 203
Aanbieding bekijken
CheapTicketsUS$ 270
Agoda.comUS$ 284
Orbitz.comUS$ 270
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (967)
Beoordelingen filteren
967 resultaten
Waardering van reizigers
622
217
66
38
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
622
217
66
38
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 967 beoordelingen
Beoordeeld op 24 juli 2020 via mobiele applicatie

We verbleven een week in dit uitermate mooi gelegen hotel in Corona tijd. Het personeel deed alles perfect volgens de regels; buffet was uitgebreid en werd opgeschept achter glazen schermen door het personeel. Alles was superproper en alles werd constant ontsmet. We hadden een fantastische fotoreportage dankzij de dames van “ say cheese” en de animatrice van de waterzumba, yoga en aquagym deed het ook super! Onze kids én wij hadden een vakantie om nooit meer te vergeten.

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met familie
Bedank AnneliesD247
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing Team, Άλλο van Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juli 2020
Google-vertaling

Dear Annelie,thank you taking the time to share your experience at Fodele Beach Hotel. We appreciate your feedback and are delighted to read that you had a great stay.Also we thank you for highlighting our efforts for the safety and well being of our guest. With a spirit to serve, we take great pride in not only meeting, but exceeding your expectations. Thank you for staying with us and we look forward to your return next time! Best regards..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 oktober 2019

Hotel is goed gelegen, tenzij je winkeltjes in de buurt wilt hebben. Hotel ligt op een bergwand wat wilt zeggen dat de huisjes apart liggen, als je minder mobiel bent kan dit wel voor problemen zorgen. Er rijd tussen 10u30 en 22u30 een treintje telkens naar boven en beneden. Ideaal voor kleine kindjes, ze vinden dit zalig.
Veel keuze qua eten maar wel af en toe koud.. er zijn ook drie a la carte restaurants (BBQ, Italiaans en Grieks), wij hebben de italiaanse keuken geprobeerd en dit was super!
Neem geen taxi naar Heraklion, deze kosten ongeveer €45 heen, en €45 terug. Terwijl er op de hoofdweg elk uur een bus komt voor maar €2.9 heen, en €2.9 terug. Je stapt uit aan het centraal station voor de bussen, dit is de laatste stop, dus je hoeft niet bang te zijn om te ver te rijden.
Van daar uit kom je supersnel in het centrum (te voet).
Voor de shows moet je niet gaan, dit is niet op het niveau zoals Turkije.
Coctails zeer lekker

Het enige minpunt voor mij persoonlijk, er zijn drie zwembaden, maar deze liggen vrij van van elkaar. Waterpark ligt bovenaan, hoofdzwembad ligt bij de receptie/resto, en dan heb je nog een zwembad wat lager dan de receptie.

Datum van verblijf: september 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank ianv_07
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing_Team_GLK, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2019
Google-vertaling

Dear guest,we are very pleased to read your positive review and thank you for the time you have dedicated to share this with the TripAdvisor members.Your feedback will be passed on to the entire team and rest assured that all our team you have mentioned will be recognized for creating treasured moments to you.We are all looking forward to welcome you back to our hotel! Best regards…

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2019 via mobiele applicatie

Fijn verblijf gehad in dit resort. Had een mooie hotelkamer met gedeeltelijk uitzicht op het strand. Medewerkers waren vriendelijk, in het restaurant waren ze erg hartelijk en behulpzaam. Eten is lekker en redelijk gevarieerd. Cocktails zijn heel lekker vooral de bramble!! Absolute aanrader. Sportschool is ook prima! Waren trouwens altijd nog wel strand/zwembad bedjes over op elk tijdstip van de dag, soms dan niet helemaal vooraan maar dat was geen probleem.

Heb een dag ook een spa behandeling gedaan, hier minder tevreden over. Blijkbaar staat op de menukaart niet wat de prijs is, hier hebben ze een ander kaartje voor. Deze zie je pas wanneer je ‘alle’ informatie hebt gehad, ik ging voor een massage van een uur (een van de goedkopere) deze was 95€. Bizar duur, maar alsnog gedaan. Echter hoorde ik dat een andere dame dezelfde massage kreeg voor 70€. Hier heb ik naar gevraagd en toen werd aangegeven dat deze dame meerdere massages had geboekt en samen met iemand. Dit vind ik niet oké, mij is namelijk niet gevraagd of ik meerdere behandelingen wilde en of ik überhaupt met iemand was. Lijkt mij dat dit hun taak is. En het prijsverschil vind ik dan ook wel aanzienlijk. Dit heb ik dan ook aangegeven eveneens dat ik hier een review over zou schrijven. Op basis hiervan is het geen 5 sterren beoordeling.

Datum van verblijf: september 2019
Reistype: Reisde alleen
Bedank Aboa-Rotterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing_Team_GLK, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 september 2019
Google-vertaling

Dear Aboa,
thank you very much for taking the time to share your experience of our property! Your feedback and your constructive comments are extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. We will forward the issue stated concerning the spa massage to our management, although they are external cooperators. However we are more than happy to read your kind comments about our staff and our cuisine,and also that your stay with us met your expectations! We are looking forward to welcoming you back. Kindest regards..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2019 via mobiele applicatie

Super hotel, trappen vallen mee en er is om de 5 minuten een treintje, maar eigelijk sneller te voet. Een van de beste hotels die we al gedaan hebben. Voor iedere leeftijd! Vele zwembaden, Waterpark, overal eten en drinken. Ik weet niet wat je nog meer kan wensen.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Denderleeuw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketing_Team_GLK, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων van Fodele Beach & Water Park Holiday Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2019
Google-vertaling

Dear guest,
thank you very much for dedicating your time to write such positive review regarding your latest stay with us.It has been a great honor for all of us to be at your service and we are delighted to read that your full satisfaction regarding our offerings and the hospitality of the team.We are all looking forward to welcome you back,being your first choice for your next holidays! Best regards..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 juli 2019

Wij hebben erg genoten van onze vakantie in dit hotel.
Het personeel was altijd vriendelijk en stond altijd klaar als we met vragen zaten. Het eten was heel goed, er was altijd een ruim aanbod van verschillende gerechten.
We hebben ons ook erg kunnen amuseren in het waterpark.
Overdag waren er zeker genoeg activiteiten die wij graag meededen.
Ik raad dit hotel zeker aan!

1 minpuntje het is een heel groot hotel en dit is niet erg aangeraden voor mensen die slecht te been zijn. (Heel veel trappen)

Datum van verblijf: juni 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lynnekec
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken