Beoordeeld op 5 oktober 2016 via mobiele applicatie

Prima voor wat er betaald moet worden.
Na 23 u geen personeel meer aan de balie en moet er via een automaat worden ingecheckt.
Kamers was redelijk proper. De douche was zo goed als niet te regelen met een mini straal water.

Voor 6,9€ kan je in de ochtend een ontbijt krijgen.

Voor de prijs een goed basis hotel kort aan de Ferry of euro tunnel.

Datum van verblijf: oktober 2016
Beoordeeld op 19 januari 2016

Dit is een budget hotel.Goede kamer, summier ontbijt,maar wel goedkoop verblijf voor 1 nacht.Het is vlakbij de tunnel en ook op loopafstand van de grote shopping center,waar zich dan ook een paar goede restaurants bevinden..

Datum van verblijf: januari 2016
Beoordeeld op 24 september 2015

Na vele jaren tevreden gebruikt te hebben gemaakt van dit hotel bij onze frequente oversteken naar Engeland was dit wel zeker de laatste keer .
Bij aankomst rond middennacht na een lange reisdag werkte de lift niet en met een kamer op de tweede etage werden we hier niet blij van.
Bij aankomsr in de kamer was het er bloedheet, de kachel stond op vol en de kaner stonk verschrikkelijk ! Direct raam wagenwijd open om te kuchten maar de raam haak was er af geschroefd dus raam op een kiertje kon niet het ging vanzelf weer helemaal open.
Volgende morgen om te douchen zat de douche deur helemaal klem maar nadat we die open hadden wisten we gelijk waar de stank vandaan kwam en de deur ging ook gelijk niet meer dicht !! , zat helemaal klem.

Wij vonden eerdere bezoeken het onderhoud al wat minder worden maar nog steeds acceptabel ( prijs/kwaliteit) maar dit was wel de druppel.

Er zijn in en rond Calais vele hoteletjes dus keuze genoeg, jammer dan voor Ibis budget.

Datum van verblijf: september 2015
Beoordeeld op 14 september 2015

Datum van verblijf: september 2015
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 mei 2015

Datum van verblijf: mei 2015