Trip.com
HurbUS$ 134
Destinia.comUS$ 141
Beoordeeld op 18 november 2014

Net terug van een vierdaags tripje naar de Opaalkust waarbij we in dit hotel verbleven.

Voordelen van dit hotel:
+ heel ruime kamers met mini keukenblokje waar je toch iets kan opwarmen in een microgolfoven maar belangrijker voor ons, met koelkast en mogelijkheid tot thee zetten.
+ Goed uitgeruste badkamer met bad en aparte douche
+ grote aparte zithoek met ruime tafel
+ heel handig opgedeelde kamer met genoeg kastruimte en kluisje voor een meerdaags bezoek
+ heel rustige kamers die goed geïsoleerd zijn qua lawaai
+ gratis en heel goed wifi
+ enorm vriendelijk personeel aan de receptie

Nadelen van dit hotel:

- ontbijt is niet slecht qua keuze maar de kleine ruimte en de manier van opstellen geven hier toch een benepen gevoel.
- de bedden zijn beneden niveau. Ik slaap in veel hotels, privé en voor het werk en dit zijn echt geen goede bedden (mdf plaat met gaten in waar een matras op ligt).

Al bij al zou ik dit hotel nog opnieuw gebruiken als we nog eens een WE naar de Opaalkust zouden trekken. Alle attracties liggen op ongeveer een half uurtje rijden tot max 45 minuten.

Tegenover het hotel is er een Lidl en nog iets verder een groot shopping center met carrefour en restaurantjes. Ook de Channel Outlet shopping is op 2 auto minuten rijden.

Kamertip: Vraag een kamer aan de parking zijde, deze zijn rustiger.
Datum van verblijf: november 2014
abraham k, Directeur général van B&B HOTEL Calais Terminal Cité de l'Europe 4 étoiles, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2014

Dear Ann-Lie,
Thank you for taking the time to write a review on our hotel and we were so pleased to read you enjoyed your stay with us and everything was enjoyable.

We would like to make you know that Suite Novotel is commited in a Quality Charter and you can contact this service by calling the 2424 directly from the phone in your room to report your inconvenience concerning the bed and the breakfast.

We do look forward to welcoming you back again soon.

Kindest regards,

Beoordeeld op 25 juni 2014

Datum van verblijf: juni 2014
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van Tripadvisor LLC of een van haar partners. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 1 augustus 2011

Datum van verblijf: juli 2011