Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“VERY recommendable // we felt like real French ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van le Charme du Cher

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Huiskamer Slaapkamer
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Huiskamer
Slaapkamer
Slaapkamer
Huiskamer
Slaapkamer
Eetkamer
De comfortabele pellet-kachel houdt de eetkamer / keuken warm.
Huiskamer
Terras
avond sfeer op het terras
Het is goed toeven langs de Loire
Kasteel Tracy
Kathedraal van Bourges
Kathedraal van Bourges
Lokale markt te Cosne-sur-Loire
De bouw van een Mideleeuwse burcht: Guédelon
Sancerre, het beroemde wijnstadje
Omgeving van Sancerre
Druivenveld bij Pouilly-sur-Loire, eveneens een bekend wijngebied
Boekenstad la Charité-sur-Loire
Brug over de Loire bij la Charité-sur-Loire
De ruime badkamer
Keuken
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Sancerre, Cher, Berry, Centrum

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 12 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Renée V
Amsterdam, Nederland
Niveau 3 bijdrager
8 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“VERY recommendable // we felt like real French citizens - we had a blast”
Beoordeeld op 21 maart 2016 voor een verblijf in september 2015

Mijn vriend en ik verbleven in september in le Charme du Cher. Het was heerlijk. Op het echte Franse platte land, maar op een steenworp afstand (of fietstocht) vanaf leuke stadjes waar genoeg te beleven valt. Lekker op het terras gezeten voor het huis, met vers geplukte druiven, vuurkorf, en een lekker lokaal wijntje die we vers bij de wijnboer hadden gehaald. Het interieur is met veel smaak en gevoel voor detail ingericht. Het huisje is van alle luxe voorzien, zoals een zeer goede douche, fijne bedden, keuken met alles erop en eraan, muziek en een lekkere woonkamer. Tip: bezoek het de Ladoucette chateau! En de lokale (vlooien)markten ('brocante'), waar je echt tussen de locals loopt en leuke authentieke hebbendingetjes en meubeltje kunt vinden. Hoogtepunt was het fietsen bij Sancergues de berg op en de herten in het veld achter het huis..

// My boyfriend and I stayed in le Charme du Cher in September. We had a blast. On the real French countryside, though, close by (or a bike ride away) of gorgeous authentic towns with heaps of sights and activities. We enjoyed the terras of the house, with our freshly picked grapes, fire basket, and a nice local wine we had just brought at the winery. The interior is decorated with taste and attention for detail. The house is equipped with all luxuries like a very good shower, comfortable beds, kitchen with all necessities, music collection and a nice and comfy living room. Hint: visit the de Ladoucette chateau (mansion/wintery) nearby, and the local fleamarkets ('brocante'), to be among the locals and find authentic things and furniture. Our highlights were cycling to the top of Sancergues (quite a challenge) and repeatedly spotting deers in the field behind the house ..

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen
Pluspunten: de geweldige gastvrijheid
Minpunten: dat we niet méér tijd hadden mom hooi te verbranden achter het huis
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kallen W
Sittard, Limburg, Netherlands
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Gezellig verblijf in mooi huis”
Beoordeeld op 24 augustus 2015 voor een verblijf in augustus 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

De ontvangst is zonder meer hartelijk. Het rondje door het huis belooft al heel wat en dan... heb je voor een week een gezellig, compleet ingericht huis tot je beschikking. Het ligt afgelegen, maar dat is precies wat wij wilden. Met een auto en de fietsen die aanwezig zijn ben je zo overal geweest. We hadden geluk: in Sancerre was een brocantemarkt. En zo heb je met wat tips van de eigenaren Julie en Guus een mooie vakantie in een PRIMA vakantiehuis. Geheimtip: de voormalige camping van Sancergues een geweldig terrein voor een mooie picknick.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: de rustige ligging
Minpunten: niets
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Matthijs ...
Rijswijk, Nederland
Niveau 2 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Mooi vakantiehuis in authentieke sfeer verbouwd en met smaak ingericht.”
Beoordeeld op 4 augustus 2015 voor een verblijf in juni 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Mooi vakantiehuis met veel smaak, zorg en liefde ingericht. Zeer gastvrije ontvangst door gastheer en gastvrouw met wijn, kaas en stokbrood. Alle faciliteiten zijn in het huisje aanwezig. In directe omgeving zijn mooie fietstochten te maken en wijngebieden te bezoeken. Een heerlijk, ontspannen weekje gehad!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Gastvrijheid eigenaars en inrichting huis.
Minpunten: Niets om op te merken
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wietzezwa ...
Son en Breugel, Nederland
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Een knus verblijf in een prachtig landschap waar je nog rust kunt vinden.”
Beoordeeld op 8 juli 2015 voor een verblijf in juni 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een knus vakantie verblijf van alle gemakken voorzien. Wat uit vroegere tijden bewaard is gebleven zie je op sommige punten nog terug. De service en het persoonlijk contact met de eigenaars was bijzonder. Je voelt je hier thuis vanaf het moment dat je aankomt. Mooie steden in de omgeving en goede wandel en fietsomstandigheden.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Het persoonlijk contact met de eigenaren
Minpunten: eigenlijk kan ik niets noemen
Reisgroep: Partner
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tilly l
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Sfeervol authentiek huis met de comfort van deze tijd in prachtige omgeving”
Beoordeeld op 24 mei 2015 voor een verblijf in mei 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Prachtig opgeknapte franse woning in een mooie streek.
Nostalgie uit onze jeugd met de comfort van deze tijd.
We hebben er een heerlijk verblijf gehad, gewandeld, gefietst en veel in de omgeving bekeken.
En dan 's avonds hout op de kachel, glaasje wijn en in de ochtend weer wakker worden door de fluitende vogels.
Heerlijk!

Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Pluspunten: De gastvrijheid van Guus en Julie
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marga d
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Aanrader voor wijnliefhebbers”
Beoordeeld op 27 oktober 2014 voor een verblijf in oktober 2014
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Prima vakantiewoning voor vier volwassenen. Was in oktober met twee houtkachels prima warm te stoken.
Huis is op afwasmachine na comfortabel uitgerust.
Omgeving is leuk voor liefhebbers van markten en brocantes. Verder natuurlijk de wijnhuizen van de Sancerre en de Pouilly.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: gezelligheid en uitrusting
Minpunten: eigenlijk niets
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
257Mirjam
Hombourg, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Een vakantieverblijf dat zijn naam eer aan doet!!”
Beoordeeld op 20 augustus 2014 voor een verblijf in augustus 2014
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wat een charmant verblijf!!
Prachtig verbouwd, zonder aan de authenticiteit afbreuk te doen. Heel warm en sfeervol ingericht.
Ontzettend gastvrije ontvangst door de eigenaren, Julie en Guus.
Ligt in een gebied waar vanalles te zien is: mooie plaatsjes, lieflijke dorpjes, druivenvelden, rivier en kanaal enz. enz.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De geweldige sfeer die het huis uitstraalt!
Minpunten: Eerlijk gezegd was er niks dat ons niet goed bevallen is.
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Grote groepen Mensen met huisdieren
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen