“the place to be !”

Geclassificeerd als nr. 2 van 52 Restaurants in Diksmuide
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
Dineropties: Ontbijt, Reserveringen
12 april 2023 beoordeeld

Prachtige zaak ! Alles tot in de puntjes verzorgd. Het buffet is ongelofelijk, super vers en gevarieerd. Dit is een topper van jewelste ! Enig minpuntje : veel volk in de grote zaal.

Datum van bezoek: april 2023

12 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heeeeel lekker en zoveel je wil. Mooi gepresenteerd. Lekkere cava en wijnen. Zelfs alcoholvrije. Bieren en frisdranken ook mogelijk. Vriendelijke en vlotte bediening. Wel 75 Euro. En veel volk maar stoorde niet. Brunch zoals brunch dient te zijn. Proficiat aan het ganse team. We komen terug. Waren er voor corona ook al.

Datum van bezoek: januari 2023
20 november 2022 beoordeeld

Niet meer zoals het was.Jobstudenten die passeren terwijl er 10 borden op je tafel staan.Elke keer moeten vragen om ze weg te doen.Veel minder rondgaan voor drank.Je moest een glas wijn vragen.Eten nog altijd zeer lekker.

Datum van bezoek: november 2022
27 september 2022 beoordeeld

met de collega vrijwilligers van onze westendse petanqueclub van de zondagse brunch genoten.echt een super ervaring : zeer verfijnd en lekker eten,super vriendelijke bediening en zeer aangenaam kader

Datum van bezoek: september 2022
2 juni 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier enorm genoten van de zondagse brunch met een groep vrienden. De ontvangst is zeer hartelijk en de bediening charmant & attent! Dikke pluim voor het management want je voelt dat deze jonge mensen gecoacht zijn, maar ook tegelijkertijd spontaan hun best doen om de gasten met hart en ziel in de watten te leggen. Na het aperitief met aan tafel geserveerd hapje, kregen wij nog een half kreeftje opgediend alvorens naar believen alle mogelijke lekkernijen te degusteren, die stuk voor stuk klassevol gepresenteerd zijn, zoals op de foto’s duidelijk te zien! Alles is hier aanwezig voor een geslaagd feestje onder goede vrienden en vandaar kunnen wij deze topzaak met heel veel genoegen zeer warm aanbevelen.

Datum van bezoek: juni 2022

Reizigers die Les Salons St Germain bekeken, bekeken ook

Diksmuide, West-Vlaanderen

In Les Salons St Germain geweest? Deel je ervaringen!