Perfect accommodatie met vriendelijk personeel, ruime kamer en uitgebreid ontbijt. Parkeren bij het hotel kan voor 2 uur met blauwe schijf. Op 2 minuten loop afstand zijn er ruime gratis parkeer gelegenheden.
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
- Bar/lounge
Hotel is ten zeerste aan te raden.
Geweldige ligging met uitzicht op de ijzertoren.
Smakelijk ontbijt en genoeg restaurants in de omgeving.
Mooi streek, vooral als je interesse op w.o. liggen.
Ook mooie fietsroutes..
Met 5 (2 stellen en 1 solo) verbleven we hier in verschillende kamers en allen waren we zeer tevreden. Het ontvangst, de kamers, het ontbijt en de prijs die er tegenover stond: we waren van alles zeer tevreden! Bedankt voor het aangename verblijf!
Wij verbleven in een 3 persoonskamer die zeer recent vernieuwd was. De kamer was zeer ruim en hedendaags ingericht, de badkamer heel mooi en voorzien van alle modern comfort.
We werden vlot, vriendelijk en professioneel ontvangen.
Ondanks het feit dat het hotel langs en drukke doorgangsweg ligt, hebben we weinig last gehad van lawaai.
Het ontbijt is zeer uitgebreid met voldoende verse producten die continu worden bijgevuld.
Ik km ondertussen al enkele jaren in hotel Pax. Pauline en Steven doen er echt alles aan om je verblijf perfect te laten verlopen. Elke dag opnieuw staat er een fantastisch ontbijtbuffet voor je klaar. Ontbijten om 06.00Hr omdat je die dag vroeger wil vertrekken geen probleem. Heb je een lunchpakket nodig voor onderweg, dan staat dat gewoon klaar.
Super service en super vriendelijke mensen. Het voelt elke keer weer zoals thuiskomen.
Bedankt Pauline en Steven.
We kenden het hotel niet en wisten niet wat we moesten verwachten. We hebben ons gebaseerd om de website van het hotel. Maar onze review is duidelijk. Dit is een schitterend hotel met een vriendelijke ontvangst, goede uitleg, klantvriendelijk, proper en gezellig ! Een prachtige omgeving en een schitterend ontbijtbuffet ! Wij komen zeker terug !