Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 164
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 31-03-23
Expedia.com
US$ 173
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 01-04-23
Vio.com
US$ 162
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 173
PricelineUS$ 176
HurbUS$ 206
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (156)
Beoordelingen filteren
156 resultaten
Waardering van reizigers
90
55
6
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
90
55
6
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 156 beoordelingen
Beoordeeld op 4 februari 2022 via mobiele applicatie

Hotel is ten zeerste aan te raden.

Geweldige ligging met uitzicht op de ijzertoren.
Smakelijk ontbijt en genoeg restaurants in de omgeving.
Mooi streek, vooral als je interesse op w.o. liggen.
Ook mooie fietsroutes..

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marina C
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 7 september 2021

Met 5 (2 stellen en 1 solo) verbleven we hier in verschillende kamers en allen waren we zeer tevreden. Het ontvangst, de kamers, het ontbijt en de prijs die er tegenover stond: we waren van alles zeer tevreden! Bedankt voor het aangename verblijf!

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Jess_theoneandonly
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 23 augustus 2021

Wij verbleven in een 3 persoonskamer die zeer recent vernieuwd was. De kamer was zeer ruim en hedendaags ingericht, de badkamer heel mooi en voorzien van alle modern comfort.
We werden vlot, vriendelijk en professioneel ontvangen.
Ondanks het feit dat het hotel langs en drukke doorgangsweg ligt, hebben we weinig last gehad van lawaai.
Het ontbijt is zeer uitgebreid met voldoende verse producten die continu worden bijgevuld.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank veroniquee2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 22 augustus 2021

Ik km ondertussen al enkele jaren in hotel Pax. Pauline en Steven doen er echt alles aan om je verblijf perfect te laten verlopen. Elke dag opnieuw staat er een fantastisch ontbijtbuffet voor je klaar. Ontbijten om 06.00Hr omdat je die dag vroeger wil vertrekken geen probleem. Heb je een lunchpakket nodig voor onderweg, dan staat dat gewoon klaar.
Super service en super vriendelijke mensen. Het voelt elke keer weer zoals thuiskomen.
Bedankt Pauline en Steven.

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 905patrickc
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 augustus 2021

We kenden het hotel niet en wisten niet wat we moesten verwachten. We hebben ons gebaseerd om de website van het hotel. Maar onze review is duidelijk. Dit is een schitterend hotel met een vriendelijke ontvangst, goede uitleg, klantvriendelijk, proper en gezellig ! Een prachtige omgeving en een schitterend ontbijtbuffet ! Wij komen zeker terug !

Datum van verblijf: augustus 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank jandV4538TO
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken