Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (77)
Beoordelingen filteren
77 resultaten
Waardering van reizigers
43
29
3
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
43
29
3
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 77 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juni 2017

Kamer is zeer schoon, prima bed, nogal sober ingericht. Badkamer is klein maar zeer efficient. Raam met uitzicht op het middeleeuwse pleintje. Verbetering: de ramen moeten open tegen de warmte maar dat geeft muggen vrij baan.

Het ontbijt is zeer uitgebreid en goed: fruit, vers brood, ruim beleg, ei, etc: alles is aanwezig.

We mochten de kamer wat langer aanhouden iv, met het douchen na het sporten: goede service!

Zeer goede prijs en kwaliteit verhouding.

Datum van verblijf: juni 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank hansrotterdam010
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2016 via mobiele applicatie

Fantastisch weekend gehad alles was Super. Gastronomisch menu gehad een echte aanrader
Voor de tweede keer geweest en weer een top weekend gehad .
De tweede dag weer gereserveerd met de gedachte dat we weer hetzelfde menu zouden krijgen maar op voorstel van de baas zelf totaal iets anders ook metveen ander wijnarrangement dus Geweldig!!!!!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Wilfried N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2016 via mobiele applicatie

Zijn voor de zoveelste keer in dit mooie stadje geweest. Het was bij aankomst op deze mooie lentedag erg druk maar ons hotel heeft de beschikking over een paar plaatsen in een nabijgelegen parkeergarage. De ons toegewezen kamer was heel ruim en comfortabel ingericht. Het 3 gangen diner was uitstekend en werd door een vriendelijke bediening met de nodige informatie geserveerd.
De enige stoorzender was de naastgelegen tafel!
Wij komen graag nog eens terug.

Datum van verblijf: maart 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Leo K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2015

Wij hadden voor wild gekozen, vlees heel lekker jammer zo weinig groenten. Ook spijtig dat we pas vanaf 19h00 konden eten, vermits we nog een hele reis voor de boeg hadden. Dus moesten we een uurtje wachten in de bar, maar de vriendelijke mevrouw liet ons al om half 7 aan tafel komen. Zeer vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: november 2015
Bedank Els1212
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 oktober 2015

een gezellig hotel. we genoten van het gastronomisch arrangement. het eten en de aangepaste wijnen waren subliem. enige wat raar was dat we een tafel vroegen tegen de muur bij de grote klok en volgends de maitre waren ze allemaal gereserveerd en uiteindelijk waren er maar 3 tafels bezet in het ganse restaurant. het hotel oogt op het eerste zicht meer een B&B door het speelgoed en de was die rondslingerd maar eenmaal op de kamer zijn alle faciliteiten aanwezig. heel propere kamers, goed warm water, goede temperatuur op de kamer. mooie ligging in het hart van het oude Durbuy. zeker een aanrader.

Kamertip: wij hadden kamer 1 en die heeft zicht op de bergflank en fontein van Durbuy
Datum van verblijf: oktober 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank kurt v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken