Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (162)
Beoordelingen filteren
162 resultaten
Waardering van reizigers
68
59
13
10
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
68
59
13
10
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 162 beoordelingen
21 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontvangst en uitchecken gebeurt door de onvriendelijke eigenaresse. De annex kamer was ca. 500 m. lopen met onze rolkoffers. Bij hotel onterecht dus parkeergeld betaald. Onze klacht werd echter correct opgelost.

Verbleef: mei 2018, reisde met een partner
Bedank Maluanna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Colette R, Responsable réception van Le Saint-Amour, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2018

Beste, het is niet 500m maar 300m van het Saint Amour. U kunt met uw auto daar gaan, we verklaren altijd de weg per voet en de weg per auto. Uw heeft gezegd aan het receptie dat geen warm water. Hoewel dit probleem nooit aangekomen; we heeft uw vertrouwd. Daarna een gewend Vlaamse klant heeft buiten gehoord dat uw zegt dat het werkt wanneer u klagen. dit is niet heel vertrouwen..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het ontbijt is van goede kwaliteit en voldoende uitgebreid. De eetzaal is gezellig. Het restaurant zit altijd vol en biedt lekker eten.
Er zijn 15 kamers. Ze zijn proper maar klein alsook het bed is heel erg klein

Verbleef: februari 2018, reisde met vrienden
Bedank KarinE1583
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2017 beoordeeld

De kamers zijn miniem klein. Op de kamer is er een oud, wit ijskastje geplaatst, dat dienst doet als minibar. Dat ijskastje is zo oud dat het zoveel lawaai maakt, dat je het 's nachts moet uitzetten. Ook de televisie op de kamer zou niet misstaan in een antiekwinkel. De toegang naar de badkamer en WC is via klapdeuren. Als men in de andere kamers naar de badkamer gaat via hun klapdeuren, hoort men dat in de andere kamers, en omgekeerd. Maar vermits de kamer zo klein is, kan men er waarschijnlijk geen andere deur plaatsen. Ook het bed is enorm klein. Dit is geen tweepersoonsbed, maar een groot eenpersoonsbed.

In de badkamer, noch in de kamer is er een doosje met papieren tissues, noch zijn er hygiënezakjes voor dames aanwezig. Geen enkele fles water is aangeboden in de kamer.

Het is een lawaaierig hotel. 's Morgens om 6u30 beginnen ze te kuisen, verschuiven van tafels en stoelen, zodat het hele hotel wakker is.

Wat ook erg is is wel het feit dat de WIFI uitvalt wanneer ze het restaurant sluiten rond 22u30, en er dan pas terug WIFI is 's middags rond 12u wanneer het restaurant terug open gaat. Als je dan gaat reclameren omdat er geen WIFI meer is, word je door de bejaarde bazin afgesnauwd dat WIFI niet belangrijk is, en smijt ze de deur van het restaurant toe tegen uw neus. Want "madame" gaat liever naar huis dan haar klanten te bedienen. Dit deed mij onmiddellijk denken aan John Cleese in "Fawlty Towers".

Bij telefonische reservering werd gezegd dat er parking aan het hotel was. Bij aankomst blijkt echter dat de parking 500m verder is, en dit in een afgelegen, onbewaakte, ondergrondse parking.

Het eten in het restaurant is wel lekker; het ontbijt is zeer goed. En de vriendelijkheid van het personeel is uitstekend. Gelukkig heeft het personeel de onbeschoftheid van de eigenares niet overgenomen.

Volgens mij haalt dit hotel niet voldoende criteria en vereiste punten om hun 4 sterren te hebben. Dit hotel is een 3 sterren hotel.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Peter K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Colette R, Responsable réception van Le Saint-Amour, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 september 2017
Google-vertaling

Vous nous avez informé du problème de connexion Wifi dans cette chambre, Nous vous avons immédiatement proposé une autre chambre que vous avez refusée. Nous avons fait appel à notre informaticien qui s’est déplacé le jour même. Il est de nouveau revenu le lendemain pour traiter ce problème en urgence. Il faudrait apparemment une antenne supplémentaire pour cette chambre. Il va faire le nécessaire au plus vite. Nous ne comprenons pas le problème du minibar, il est nouveau et ne fait pas de bruit, je viens de contrôler moi-même. Il s’agit probablement de la hotte du voisin qui est restée allumée toute la nuit. Nous regrettons que vous ayez vu tout négativement, le lit fait 160*200 c’est donc bien un lit double, cette taille nous semble raisonnable pour une chambre standard. La télévision est un écran plat, peut-être un peu petite à votre gout. L’accès via des portes battantes est un choix esthétique intentionnel. Chaque chambre étant unique, nous avons d’autres styles de portes pour les autres chambres. La chambre est peut-être petite mais la circulation est aisée autour du lit ; une chambre plus petite permet aux personnes ayant ce budget de profiter également de notre établissement, les chambres conforts sont plus grandes. Nous essayons toujours de faire un maximum pour nos clients mais vos remarques répétées par rapport à un problème Wifi indépendant de notre volonté mais que nous avons tenté de solutionner au maximum a fini par énerver. Néanmoins nous tenons compte de vos diverses remarques.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Durbuy gekend voor gezellige plekjes en dit was er eentje! Buiten op terras met 16 golfvrienden met gastvrije uitbaters voor toch n grote groep met diverse gerechten niet zo simpel. Toch zeer geslaagd en nette bediening .prijs kwaliteit uiterst correct alsook kostprijs van goede wijn niet overdreven . Aan te bevelen de Carré d agneau !!

Verbleef: juli 2017, reisde met vrienden
Bedank JOHANAERTS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Colette R, Responsable réception van Le Saint-Amour, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 augustus 2017

Wij danken u voor uw opmerkingen, uw groep was sympathiek, het was heel fijn om u te dienen. tot een volgende keer...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

3 gangen vismenu besteld:
-bisque: al beter gegeten (met enkele garnaaltjes)
-pasta met vis. Vrij smakeloos gerecht, pasta niet lekker.
-dessert: lekkere choco-mousse
Al bij al prijs/kwaliteit al beter gegeten.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank AJ V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken