Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Bad Gastein
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Hoogtepunten uit beoordelingen
Fantastisch uitzicht!

De moeite waard om te bezoeken, fantastisch uitzicht! Op zich geen enorm lange brug en zelfs met ... meer lezen

Beoordeeld op 18 augustus 2019
hospitalityfoodlover
,
Nederland
via mobiele applicatie
Mooi en bijzonder

Met de kabelbaan naar boven en dan is er boven op de berg genoeg te zien, verschillende ... meer lezen

Beoordeeld op 6 augustus 2019
329wendyv
,
Assendelft, Nederland
via mobiele applicatie
Lees alle 432 beoordelingen
  
Beoordelingen (432)
Beoordelingen filteren
432 resultaten
Waardering van reizigers
243
146
35
8
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
243
146
35
8
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 432 beoordelingen
Beoordeeld op 18 augustus 2019 via mobiele applicatie

De moeite waard om te bezoeken, fantastisch uitzicht! Op zich geen enorm lange brug en zelfs met hoogtevrees te doen..

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank hospitalityfoodlover
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 augustus 2019 via mobiele applicatie

Met de kabelbaan naar boven en dan is er boven op de berg genoeg te zien, verschillende uitkijkpunten en de hangbrug, wat wij echt leuk vonden om te doen. Boven op de berg is het een flink stukje kouder dan in het dal, dus een vestje/jasje mee is geen overbodige luxe.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank 329wendyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2019

Vanaf deze brug heb je een prachtig uitzicht over het dal. Als je je skipas scant, kun je een foto laten maken. Echt de moeite waard bij helder weer

Datum van activiteit: februari 2019
Bedank OnzeTruus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2019

deze brug bevindt zich achter de Stubnerkogelbergbahn. Het was wat beangstigend om er op te lopen (zeker met skischoenen). Je kan er ook een foto nemen.

Datum van activiteit: december 2018
Bedank JolienDeinze
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2018

Je hebt een mooi uitzicht (blijft afhankelijk van het weer) en het is leuk dat je er een foto kunt laten maken.

Datum van activiteit: juli 2018
Bedank Fam d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken