Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“prima restaurant”
Beoordeling van Restaurante El Zaguan

Restaurante El Zaguan
Geclassificeerd als nr. 13 van 182 Restaurants in Granada
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 8 - US$ 30
Keukens: Steakhouse
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Speciale gelegenheden, Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken, Romantisch, Grote groepen
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Lunch, Diner, Reserveringen
9 januari 2018 beoordeeld

Een prima restaurant met een uitgebreidde kaart. Goede bediening. Je moet vaak van te voren reserveren.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Johan104
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.701)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.701 beoordelingen

30 december 2017 beoordeeld

Prima restaurant, voor de lokale begrippen wel wat aan de duurdere kant. Het vlees was heerlijk mals, helaas zaten er weinig side dishes bij. Wel een voorafje van het huis.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Xatsis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2017 beoordeeld

De kwaliteit van het eten is heel goed. De hoeveelheid is ook behoorlijk. Het vlees was echt mals en een mooi groot en dik stuk. Het is een enorm proper restaurant en de bediening is top. Vriendelijk, behulpzaam, geven uitleg,....

Prijs is naar Nicaraguaanse normen aan de hoge kant maar je krijgt wel waar voor uw geld.
Wij betaalden 64$ voor 2 voorgerechten, 2 hoofdschotels met vlees,1 cola en 1 bier

Datum van bezoek: december 2017
Bedank Jeannine J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten in Nicaragua is redelijk eenvoudig, maar hier hebben we echt op zijn zuid amerikaans gegeten, heelijke steaks, wel prijzig voor de omgeving maar zeker waard.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Entjr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitmuntend lekker. Als je binnenkomt ruik je de heerlijke gril direct. Vis en steak gerechten op verschillende wijzen. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Anna J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante El Zaguan bekeken, bekeken ook

Granada, Departement Granada
Granada, Departement Granada
 
Granada, Departement Granada
Granada, Departement Granada
 
Granada, Departement Granada
 

In Restaurante El Zaguan geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding