Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Appartementje op zich net en perfect”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Appartement -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 3 gasten
Playa de las Americas, Tenerife, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
1aloisok
Nieuwpoort, België
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Appartementje op zich net en perfect”
Beoordeeld op 6 april 2016 voor een verblijf in Maart, 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Perfect gelegen . Voor mij was het app. Perfect. Het bed was heel degelijk...
Zon in de namiddag.op balkon waar tafel en stoelen aanwezig waren. Wel miste ik een longchair.
Het ganse gebouw was iets vervallen maar toch net. Jammer dat het zwembad niet werkte.

Reisgroep: Alleen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 apr 2016
Thank you Josiane.
The building is not my.
In las Americas there are many old building.
But My apartment is all reformed And new and very comfortable.
The swimming pool is underconstruction for renovation.
I hope see you for the next year.
Best regards.
Serena
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
micael r
1 beoordeling
5 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in Februari, 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk
Beoordeeld op 25 januari 2018 voor een verblijf in Januari, 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
6
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Cheryl T
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 januari 2018 voor een verblijf in December, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
geremia6
Milaan, Italië
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 31 december 2016 voor een verblijf in December, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 dec 2016
Ciao Giuseppina.
Mi dispiace solamente di non aver ricevuto un punteggio pieno.
Dalla tua recensione c'erano tutti i presupposti.
Il mio appartamento è nuovo e ben arredato. Ha un ottima ubicazione ed una bellissima vista mare.
Io ti ho tranquillizzata e ti ho dimostrato la mia disponibilità prima della partenza dandoti tutte le informazioni che mi hai richiesto.
Non capisco.
Ti ringrazio comunque.
Un saluto
Serena
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
manuela p
Bareggio, Italië
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
4 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 18 mei 2016 voor een verblijf in April, 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: l'ordine e la pulizia
Reisgroep: Compagno/a
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
katubu
Modena, Italië
Niveau 6 bijdrager
113 beoordelingen
45 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 81 nuttige stemmen
Beoordeeld op 12 april 2015 voor een verblijf in April, 2015
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 58
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen