Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend ! ”
Beoordeling van Restaurant Taurus II

Restaurant Taurus II
Geclassificeerd als nr. 70 van 298 Restaurants in Playa de las Americas
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 34
Keukens: Argentijns, Italiaans
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Weer eens zeer lekker gegeten. Met daar bovenop eens te meer een super vriendelijke bediening.
We zijn hier al verschillende keren komen eten en telkens weer nemen we de beslissing om terug te komen. Wat we zeker zullen doen...

Bedank Stefaan V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gourmetland R, Director Comercial van Restaurant Taurus II, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 juni 2018

Bedankt Stefaan!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (829)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 829 beoordelingen

14 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen op een prima locatie, zijn we binnen gaan zitten. Direct vlotte bediening aan tafel. Gekozen voor de uiensoep en de gamba’s vooraf. Als hoofdgerecht de Londen burger en de T-bone en toe een lekker Baley’s coffee. Alle gerechten waren zeer smaakvol klaar gemaakt, we hebben genoten!

Bedank Geo v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gourmetland R, Director Comercial van Restaurant Taurus II, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2018

Bedank Geo! we hopen je snel te zien ...

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Chateaubriand gehad, niets mis mee. Bij geserveerde friet was slap en de groente erg karig. Leuk voor een keer. Bediening is trouwens goed, ze letten er scherp op of je bord of glas leeg is.

1  Bedank Roel71
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gourmetland R, Director Comercial van Restaurant Taurus II, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2018

Bedankt Roel71!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 maart 2018 beoordeeld

Restaurant Taurus is een gezellig familierestaurant. Kwaliteit is uitstekend, alsook de bediening en de service. Een echte aanrader. Is gelegen aan de promenade. Men kan er zowel binnen als op terras genieten van een lekker etentje.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Roland F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

2 woorden just perfect zeer vriendelijke vlotte bediening met een uitgebreide lunch en diner kaart welke op zich zeer kwaliteitsvol is uitgevoerd

1  Bedank Wilmsen J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Taurus II bekeken, bekeken ook

Playa de las Americas, Tenerife
Playa de las Americas, Tenerife
 
Playa de las Americas, Tenerife
 

In Restaurant Taurus II geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding