Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.856)
Beoordelingen filteren
2.856 resultaten
Waardering van reizigers
2.120
510
142
41
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.120
510
142
41
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.856 beoordelingen
Beoordeeld op 7 maart 2019 via mobiele applicatie

Tenerife daar hebben we een fijne vakantie gehad super was het. De sangria van de animatie was heerlijk. De bungalows worden 6 dagen in de week schoongemaakt. Veel originele activiteiten voor de kleine kinderen. De vakantie was eigenlijk veel te kort! Bedankt ines!

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Monique S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is mooi en kindvriendelijk.
Het personeel is super en doet heel veel met kinderen (dansen, voetballen)
Heel veel te doe voor de kinderen.
Het was ook heel goed
Het was een super vakantie

Wij waren er met 2 volwassen en 2 kinderen

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank johnie30
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 maart 2019 via mobiele applicatie

Wij vonden het echt een super vakantie ! Voor het animatie team hebben wij de meeste bewondering, leuke ideeen en een positief team ! Dankjewel Inés! Je bent de beste! Volgend jaar komen we zeker terug :)

Datum van verblijf: maart 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank Michelle K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2019 via mobiele applicatie

Het is een super leuk hotel, het personeel is erg vriendelijk en een goede ligging! Wij zitten all inclusive en het eten is erg lekker en afwisselend. De bungalows zijn ruim en een groot voordeel is dat het laagbouw is.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 540suzannev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2019 via mobiele applicatie

Super vakantie bestemming voor gezinnen. We gaan hier al een aantal jaar heen en blijven hier terug komen. Goede locatie en gezellig personeel. Appartement zijn goed en het buffet en de bar zijn goed. All-inclusive is een aanrader.

Datum van verblijf: februari 2019
Reistype: Reisde met familie
Bedank K1803FJvincenth
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken