Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
H10 Conquistador(Playa de las Americas)
US$ 192
US$ 186
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Cleopatra Palace Hotel(Playa de las Americas)
US$ 170
US$ 149
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
HD Parque Cristobal Tenerife(Playa de las Americas)
US$ 295
US$ 274
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Europe Villa Cortes(Playa de las Americas)
US$ 294
US$ 261
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Iberostar Las Dalias(Playa de las Americas)
US$ 272
US$ 246
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis parkeren
  • Zwembad
Gran Oasis Resort(Playa de las Americas)
US$ 161
US$ 151
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Mediterranean Palace Hotel(Playa de las Americas)
US$ 170
US$ 154
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Palm Beach Tenerife(Playa de las Americas)
US$ 145
US$ 105
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Zwembad
  • Aan het strand
H10 Las Palmeras(Playa de las Americas)
US$ 175
US$ 169
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 707
US$ 654
galahotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Beoordelingen (3.085)
Beoordelingen filteren
3.085 resultaten
Waardering van reizigers
993
1.165
559
225
143
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
993
1.165
559
225
143
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
14 - 19 van 3.085 beoordelingen
28 februari 2018 beoordeeld

We komen er al jaren, we hebben een pasje van het hotel, met dit pasje zou je altijd zwembadzijde kamer hebben, maar dit blijkt opeens niet meer van toepassing. Voordeel pasje. Gratis kluisje, gratis badlakens bij het zwembad. En een fles wijn als welkomgeschenk.

Kamertip: Moeten betere matrassen komen, ze zijn hard en doorgezakt. Verder is het schoon en netjes.
Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank mariavlieg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BestHotels2018, Gerente van Hotel Best Tenerife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 maart 2018

Geachte gast,

We danken u hartelijk voor uw verblijf in ons hotel en voor uw beschrijven van uw indrukken. Het is geweldig om te lezen dat u best hotels member bent en dat je genoten hebt van je verblijf. We hopen dat u ons binnenkort weer zult bezoeken in Tenerife .

Best Tenerife verheugt zich hierop!

Vriendelijke groeten,

Het management team
Best Tenerife

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 februari 2018 beoordeeld

Kamers zijn wat gedateerd en geen WiFi op de kamers. De lokatie voorzieningen zijn uitstekend. De service is grandioos. De kamers zijn wel wat gehorig. Voor de verdere rest waren we zeer tevreden. Het ontbijt was geweldig!

Verbleef: februari 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank apjklaassen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BestHotels2018, Manager van Hotel Best Tenerife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2018

Beste apjklaassen,

Bedankt om de tijd te nemen om je mening te delen met ons en met de andere reizigers. We zijn blij om lezen dat jullie het ontbijt lekker vonden evenals de aangeboden service. Het signaal van de Wifi geraakt tot op de kamers. We hopen jullie nogmaals te mogen verwelkomen bij ons!

Met vriendelijke groeten

Het Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2018 beoordeeld

Het is een heerlijk hotel, vriendelijk personeel, kamer tip top schoon. Eten genoeg keus. Voor de 2de keer in dit hotel geweest, overal lekker dichtbij(shoppingcentra) zwembad was nog wat koud, maar de temperatuur maakte dit goed door de zon

Kamertip: Op de begane grond gezeten. Loop zo je kamer uit het zwembad in perfect👍
Verbleef: februari 2018, reisde met familie
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank cvanasch2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BestHotels2018, Manager van Hotel Best Tenerife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2018

Beste cvanasch2018,

We willen jullie van harte bedanken voor de mooie woorden die jullie hebben neergepend over jullie recente verblijf bij ons. Het doet ons veel plezier om lezen dat jullie de vriendelijkheid van het personeel voorop zetten, evenals het aanbod van het eten. We hopen jullie een 3e keer te mogen verwelkomen bij ons.

Met vriendelijke groeten

Het management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 januari 2018 beoordeeld

personeel heel vriendelijk en behulpzaam . Mooi eiland en trip gedaan naar loro park .Ook trip naar Teide gedaan maar spijtig genoeg was de lift niet open omdat er teveel wind was. Strand op wandelafstand en zeer gezellig .

Verbleef: januari 2018, reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank michiels_rik
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BestHotels2018, Manager van Hotel Best Tenerife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 februari 2018

Beste michiels_rik,

Van harte bedankt voor jullie mooie woorden van lof over jullie recente verblijf bij ons. We zijn tevreden om lezen dat jullie de vriendelijkheid van de staff geapprecieerd hebben. We hopen jullie nogmaals te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten

Het Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2018 beoordeeld

Laat ik beginnen met de negatieve punen van het hotel: verouderd hotel, ijskoud zwembad( periode december), hotel vol bejaarden, matig to geen animatie, elke dag dezelfde snacks, matig buffet.

Het leuke aan het hotel ( als je all-inclusief hebt ) is dat er flessen sterke dranken staan en je de hele dag door eigen cocktails kan maken. Het hotel is op 10 minuten wandelen van de uitgangsbuurt.

  • Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Fabbytoroloco
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BestHotels2018, Manager van Hotel Best Tenerife, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 februari 2018

Beste Fabbytoroloco,

Van harte bedankt om enkele woorden te delen over jullie recente vakantie. Het hotel heeft twee zwembaden, waarvan er 1 verwarmd wordt tot 24 graden. De temperaturen worden dagelijks gemeten en deze hangen uit bij het zwembad. Het hotel heeft een metamorfose ondergaan twee jaar geleden en heeft toen haar gemeenschappelijke ruimtes heringericht, evenals de receptie, piano bar en Disko bar. Meer dan de helft van de kamers zijn heringericht naar een meer moderne en stijlvolle smaak. Nogmaals bedankt voor jullie commentaar en ons de mogelijkheid te geven deze te beantwoorden.

Met vriendelijke groeten

Het Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken