Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Playa de las Americas
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Heel lekker ”

Friends Lounge Bar & Restaurant
Geclassificeerd als nr. 36 van 333 Restaurants in Playa de las Americas
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 6 - US$ 28
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Buiten zitten, Reserveringen
13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker, super fijne toffe bediening!
Nederlandse kaart
Mooi uitzicht
Niet duur
Wij gaan zeker nog eens terug!
Top top top!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank steef198
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.761)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 2.764 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld

Soms is een uitgebreide kaart veelzeggend over de kwaliteit, maar de kwaliteit hier is echt top. Voor deze prijzen is de kwaliteit zeer goed en de eigenaar maakt het je enorm naar de zin. Wij waren met 10 personen en iedereen had een top gerecht. Dat kom je niet vaak tegen. Bedankt Arjan !

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Aart H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Komen hier al vele jaren. Eten altijd top, goede bediening en service. Terras is niet heel groot maar wel met het mooiste uitzicht van Las Americas. Nederlands talige menukaart, en zit Friends 1 vol, 10 meter verder zit Friends 2 met dezelfde kwaliteit en service.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank gijs h
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant zit aan het strand dus je kan er ‘s avonds heerlijk zitten. Prijs kwaliteit is prima en er staan heerlijke Nederlandse gerechten op de kaart. Een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Hanke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld

Meerdere malen deze vakantie gegeten bij dit toprestaurant. Eten is heerlijk en personeel super vriendelijk!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank maikel033
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Friends Lounge Bar & Restaurant bekeken, bekeken ook

Los Cristianos, Arona
Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 

In Friends Lounge Bar & Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding