Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Overcomplete, ruime en comfortabele vakantiewoning”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
5 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 7 gasten
Playa de las Americas, Tenerife, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
“Overcomplete, ruime en comfortabele vakantiewoning”
Beoordeeld op 3 maart 2018 voor een verblijf in februari 2018

Heerlijke tijd gehad op Tenerife en de vakantiewoning van Alex heeft daar zeker aan bijgedragen. Zeer ruim en zeer goed voorzien van alle benodigdheden. Comfortabele bedden, ruim voldoende douches en toiletten voor 6 volwassenen. Erg netjes en schoon. Wat ons betreft een aanrader.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 mrt 2018
Thank you so much for your wonderful review.
Always happy to see you again
We will make every effort, that would be the next time your vacation with us was excellent
Yours sincerely
Alex
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Riga, Letland
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
19 jul 2018
Thank you very much for your great feedback.
We will be happy to see you again and will do our best to make your holiday excellent.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
paulsmith ...
Bridlington, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 12 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mei 2018
Dear Paul.
Thank you very much for a wonderful review. We will be glad to see you again
Best Regards
Alex
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
pd512018
Sheffield, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 8 februari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 feb 2018
Thank you very much for excellent review
We will be glad to see yo again
Best regards
Alex
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gianluca ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 16 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 okt 2017
Thanks for your feedback
As for the inaccuracies in the description of the villa
1.You had 6 people. Therefore, we prepared a villa for 6 beds. One room adjacent to the terrace was converted into a second small holl for your comfort. If necessary, it can be converted into a bedroom. The mattress and folding bed are hidden in the closet.
2. The description shows that there is one bathroom with a large bath and another bathroom with a shower. On the ground floor there is a toilet without a shower. This corresponds to reality.
Thank you again for your feedback and look forward to seeing you again.
Grazie per il tuo feedback.
Per quanto riguarda le imprecisioni nella descrizione della villa
1. Hai avuto 6 persone. Pertanto, abbiamo preparato una villa per 6 posti letto. Una stanza adiacente alla terrazza è stata trasformata in una seconda piccola stanza per il vostro comfort. Se necessario, può essere convertito in una camera da letto. Il materasso e il letto pieghevole sono nascosti nell'armadio.
2. La descrizione mostra che c'è un bagno con un grande bagno e un altro bagno con doccia. Al piano terra c'è un wc senza doccia. Questo corrisponde alla realtà.
Grazie ancora per il tuo feedback e attendiamo di vederti di nuovo.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen