Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.121)
Beoordelingen filteren
2.121 resultaten
Waardering van reizigers
934
783
280
69
55
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
934
783
280
69
55
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
32 - 37 van 2.121 beoordelingen
14 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke plek, zolang je niet aan de straatkant zit. Dan trilt je raam van de live muziek die in het restaurant onder je wordt gespeeld. Zelfs met oordoppen, denk je dat je er bij staat. Begrijp niet dat er geen fatsoenlijke isolatie is!

Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
Bedank 1970Esther
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Iedere jaar komen we hier lekker een weekje uitrusten.
Voor mij geen hotel met vaste tijden ontbijt enzo...
Eigen planning is heerlijk, niks moet alles kan.

Personeel van het park is vriendelijk en behulpzaam.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Joyce H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Op het geluid in de avond na tot 23:30 is het een prima hotel/appartement.
Heerlijk voor de kinderen de zwembenodigdheden en een supermarkt boor het hotel.
Elke dag netjes schoongemaakt l.
Wel ouwbollig maar zeker schoon

Verbleef: november 2016
1  Bedank Maarten V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het appartementencomplex wat bestaat uit verschillende en meerde gebouwen liggen verdeeld over het grote terrein. Locatie is perfect, aan de boulevard / het strand. Restaurants en barretjes liggen op een steenworp afstand. Wifi is niet al te best, dat is minpunt.

Verbleef: januari 2016, reisde met vrienden
Bedank Harm B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2016 beoordeeld

Bij Parc Santiago 3 is het bijna standaard, met name voor Nederlanders, dat je wordt overgeboekt naar Parc Santiago 5 aan de overkant van de straat boven de supermarkt. Mooie en grote appartementen maar.........zonder airco ( bloedheet ) en naast een horeca-terras waar elke avond een imitator optreed. Engelsen vinden dit geweldig maar qua geluid stond hij in onze slaapkamer! Door deze redenen hebben wij 9 van de 10 nachten slecht geslapen en kwamen we moeier terug als dat we heen gingen. Op naar een ander hotel !

Kamertip: niet boven de supermarkt bij Parc Santiago 5
  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank hans710
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken