pas een week daar geweest. 26.1.- 2.2.2020 ongelooflijke mooie locatie. mooie bungalows. TV Ned. 2. enorm mooi zwembad. goede ligbedden. jammer geen bedjes er op. receptioniste 10+ behulpzaam vriendelijk. kamermeisjes 10+ bungalowpark medewerkers 10+ ontbijtverzorgers 10+ 300 m van Sadia boodschappen doen. daar avond eten bij Luigi. normale prijzen. uitstekend eten en bediening 10+ Yumbo op 350 m. park uit. rechtsaf. na 300 m. zie je het bord Yumbo. te kolossaal. als je van shows houdt kom je daar aan je trekken. Chinees buffet daar. niet echt goed.
1.2.Sunweb geeft aan receptie door wanneer we op 2.2. met de bus worden opgehaald. receptionist met bril. ongeïnteresseerd. als we de vraag stellen. wijst verveeld naar boek Sunweb achter ons. nee zeg ik, al gezien. heb ik net verteld. zuchtend, verveeld gezicht. staat op. loopt naar links. pakt ergens enkele papieren vandaan. deponeert dat op de balie en gaat verveld terug achter zijn computer. 8 papieren van TUI en 2 van Sunweb met de mededeling wanneer de bus komt voorrijden. mijn vrouw zegt nog tegen hem: fijne dag. hij reageert niet en tuurt op zijn PC. wat een onbehoorlijke vlegel is dat. 's morgens om 6.45 naar voren gelopen. 2 medewerkers zeggen ons gedag. danken ons dat we geweest zijn en zeggen misschien tot volgend jaar. zo hoort het.Meer
- Hotelwebsite bezoeken
- Zwembad