Wat een fijne plek, wij verbleven hier in de herfstvakantie met onze pubers in een 2 slaapkamer bungalow (122). De bungalow zijn gerenoveerd, mooie nieuwe badkamer met stortdouche, tv op de slaapkamers en niet te vergeten heerlijke bedden. De bungalow is ruim, wordt goed schoongemaakt ( behalve op donderdag), iedere dag schone handdoeken. Het enige kleine minpuntje is de minimalistische keuken, krap en weinig uitrusting. Twee pitten en geen oven. Het complex zelf is rustig, goed onderhouden met een mooie tuin met zwembad en tennisbanen. Het zwembad loopt door het park heen wat een leuk effect geeft.
De ligging is prima, supermarkt Sandia op 3 minuten lopen en het strand op 8, trappen af om er te komen.
Bij Cordial biarritz eenmaal gegeten, een lunch op de dag van vertrek. De kaart is klein, het geboden eten voldoende maar niet fantastisch.
Ik heb ergens gelezen dat er weinig stopcontacten zijn in de bungalow,op de laatste dag vonden wij ze; onder de paneelgordijnen in de slaapkamer of onder het kofferbankje !
Een fijne week, op een mooi park voor een redelijke prijs; Dan moet je hier zeker boeken !!Meer
- Gratis parkeren
- Zwembad