2 personen bekijken dit hotel
TravelocityUS$ 215
Orbitz.comUS$ 215
HurbUS$ 232
Beoordeeld op 22 december 2017 via mobiele applicatie

Fijne rustige huisjes, met tuin aan voor en achter kant. Een groen park met overal heerlijk lig bedden, uitgebreid ontbijt. Een aanrader voor een relaxte weekje weg.
Zwembad en liggen richting uitgaanscentrum is ook top te noemen!

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 8 december 2017 via mobiele applicatie

Dit park heeft aan al onze verwachtingen voldaan. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden een 1slaapkamer bungalow geboekt maar wilden bij aankomst kijken of het mogelijk was te switchen naar 2 slaapkamer bungalow. Geen probleem. We kregen de sleutel van beiden en konden even kijken wat het beste beviel. Ondertussen kregen we koffie op het terras. We hebben voor 2 slaapkamers gekozen omdat deze bungalow ook een betere ligging had. Rustig en goeie zon-ligging. Het ontbijt is Goed, het zwembad mooi. De bungalows zijn erg ruim en worden goed schoon gehouden. Top vakantie. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: december 2017
Beoordeeld op 24 augustus 2017 via mobiele applicatie

Aangezien wij geen zin hadden in mega hotels was ons oog op dit bungalow park gevallen.
Het park is mooi opgezet en onderhouden. Het zwembad is den beetje de leidraad van het park.
Via het reisbureau geboekt en een voorkeur doorgegeven voor een rustig gelegen bungalow welke niet aan het zwembad lag. Hier was bij aankomst rekening mee gehouden en werd ook gezegd "rustig gelegen, zoals gevraagd". Gaf meteen een blijk van persoonlijke aandacht, erg fijn.

Door een vroege vlucht konden wij niet meteen de bungalow in, begrijpelijk. Werd meteen aangeboden of wij anders alvast wouden zwemmen, er was omkleed gelegenheid en zij konden ons handdoeken verschaffen. Erg nette service maar besloten de omgeving te verkennen.

De schoonmakers komen dagelijks langs om te vegen, vuilniszakken vervangen, handdoeken (niet dagelijks nieuwe) en bedden opmaken. Tot onze verbazing is de afwas een standaard service, echter geen misbruik van gemaakt.

Bungalow is ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Voor Spaanse begrippen vond ik ze nog redelijk modern hoewel er hier en daar wat onderhoud gedaan mag worden.
Je zult niet zo snel last hebben van muggen, wel lopen er veel mieren in en om de bungalow.

Als ik ooit terug ga naar Gran ganaria zal ik hier zeker naartoe gaan. Personeel zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Locatie meer dan perfect. Supermarkt, aardig groot winkelcentrum allemaal binnen hand bereik. Net als het strand. Dit alles zonder hoge heuvels op te moeten.

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 24 mei 2017 via mobiele applicatie

We zitten in een ruime bungalow. Helaas zonder airco, deze missen we wel een beetje 's nachts. Het is hier behoorlijk warm dan. Ik denk dat het in de 'echte zomer' niet vol te houden is zonder airco.

Je kunt heerlijk buiten zitten op stoelen of liggen op een stretcher. Bij het zwembad staan deze stretchers ook. Het zijn er ruim voldoende dus je handdoekje 's ochtends neerleggen om een bedje te claimen is absoluut niet nodig.

Het personeel is heel vriendelijk en groet je telkens als ze je tegenkomen. Wij hebben gekozen voor logies met ontbijt. Dit kan ik aanbevelen.

Zee is op loopafstand (10,15 min) en een groot winkelcentrum (yumbo) waar je lekker kunt eten zit ook op loopafstand (5,10 min) daarnaast is er ook een ruime supermarkt aanwezig, ook op loopafstand.
Een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie!

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 3 mei 2017

Het park is mooi.
Het zwembad is leuk aangelegd met bruggen.
Er is genoeg ruimte om te zwemmen.
De bungalows zijn voldoende ingericht. Helaas is het wel gehorig.
De buren zijn wel eens duidelijk te horen.
Dinnerbuffet is voldoende maar geen breed assortiment.
Internet/wifi is gratis en werkt goed, althans in de buitenruimte.
Minpunt: we zijn zo nu en dan wat ongedierte (kakkerlakken??) tegengekomen.

Kamertip: Probeer geen bungalow aan de rand van het park te krijgen ivm geluidsoverlast van het verkeer.
Datum van verblijf: april 2017